Site Cover (39)
Vedete Sursa foto: Instagram

Pepe contesta acuzatiile Ralucai Pastrama: Batalia pentru custodia fetelor ajunge in instanta. „Daca ii dau fetele doua saptamani, nu stie ce sa faca cu ele”

Articol scris de UTV Data publicării:

Pepe si Raluca Pastrama si-au declarat razboi! Fosta sotie l-a dat in judecata pentru a castiga dreptul de a petrece mai mult timp cu fiicele sale. Artistul considera cererea in instanta si ordonanta presedintiala nefondate.

Miercuri, 9 octombrie, cei doi s-au intalnit la tribunal, dupa ce Raluca a depus o ordonanta presedintiala, acuzandu-l pe cantaret ca nu o lasa sa isi vada cele doua fete, Rosa Alexandra, 10 ani, si Maria Pascu, 12 ani, pe care le au impreuna.

Pepe a negat acuzatiile aduse de fosta sotie, considerandu-le nefondate. El a explicat intr-un interviu pentru Click! ca intre el si Raluca exista un acord parental, semnat la notar in momentul divortului, si ca el respecta cu strictete acest acord.

„In primul rand m-a deranjat faptul ca a depus o ordonanta presedintiala fara niciun motiv! Pentru asa ceva trebuie sa existe o urgenta, iar asta nu exista! Ca sa demonstrezi urgenta si pericolul trebuie sa ai niste dovezi. Am inteles azi din sala de judecata! Am gasit o citatie in care solicita sa se judece de urgenta, in lipsa, pe motiv ca ii împiedic accesul la copii si de 3 saptamani ea nu a mai venit sa ia copiii!

E problema ei! Avem un acord parental semnat la notar in care eu am obligatia de a lasa copiii la ea, si daca nu ar fi solicitat si nu as fi lasat copiii la ea, era altceva. Eu nu imi incalcam acordul parental, pentru ca asa avem intelegerea! Sunt de acord sa mergi cu ei in vacante, cand e ziua ta, cand e ziua mea. A venit duminica sa o ia pe Rosa", a declarat Pepe pentru sursa mentionata mai sus.

Citeste si "Pepe si Yasmine Ody s-au cunoscut acum 20 de ani. "Cine ar fi crezut ca faceam poza cu viitorul meu sot?"

pepe (1)

„Nu a platit in viata ei pensie alimentara”

Pepe considera ca ordonanta presedintiala initiata de Raluca este o aberatie si ca ea ar fi trebuit sa cunoasca acest lucru, fiind absolventa a Facultatii de Drept.

„Eu i-am dat mereu fetele si acum ea nu a mai venit de 3 saptamani sa ia copiii si a venit in instanta, cu martor ca nu are acces la copii. Probabil va ataca decizia. Eu am solicitat sa ii respinga actiunea, sa ramana ce am stabilit noi de comun acord la notariat, acordul parental. Ea a vrut sa demonteze acordul parental prin ordonanta presedintiala! Eu ii dau fetele in afara programului. Nu am avut niciodata intentia de a nu lasa copiii la ea. Nu a putut sa demonstreze asta judecatoarei.

Nu are ce sa faca. In principiu, aberatia pe care a spus-o a fost ca eu nu respect intelegerea verbala! Dupa 4 ani nu poti sa vii in fata instantei sa spui ca ai avut o intelegere verbala, sa spui in fata instantei ca nu s-a respectat! Pai ai terminat Dreptul!  Noi am avut o intelegere verbala! Nu a platit in viata ei pensie alimentara, daca ii dau fetele doua saptamani nu stie ce sa faca cu ele, nu stie drumul spre scoala, unde ai vazut asa ceva, sa stea copiii o saptamana cu o saptamana la parinti! Nu poti sa pui fetele sa stea asa!", a mai spus Pepe.

Castiga un iPhone 16 Pro

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: pepe , raluca pastrama

Partenerii Nostri