Victoria and Albert Museum Taylor Swift superfan advisers
Vedete Evenimentul a atras 60.000 de fani, cunoscuti sub denumirea neoficiala de ''Swifties''/Sursa foto:Profimedia Images

Politia din Germania a retinut un barbat suspectat de hartuirea lui Taylor Swift

Articol scris de UTV Data publicării:

Politia germana a retinut un american suspectat de hartuirea lui Taylor Swift si de amenintarea cantaretei si a partenerului ei pe retelele de socializare. Barbatul a fost arestat pe cand incerca sa intre la concertul vedetei pop din orasul german Gelsenkirchen (vest), au precizat joi fortele de ordine, conform Agerpres.

Barbatul in varsta de 34 de ani, care avea bilet cumparat pentru concert, a fost identificat si retinut miercuri la punctul de control de la intrare pe arena unde a avut loc concertul dupa ce cercetarile initiale nu au putut exclude ipoteza ca ar reprezenta o amenintare, informeaza politia.

Suspectul a atras atentia dupa ce a proferat amenintari online la adresa lui Taylor Swift si a partenerului ei, Taylor Kelce, au precizat fortele de ordine, dar la acel moment, nici cantareata si nici spectatorii nu erau in pericol.

Un tribunal a decis ca barbatul sa fie retinut pana sambata.

Concertul de miercuri este unul dintre cele trei pe care cantareata le sustine in orasul german Gelsenkirchen ca parte din turneul sau de succes Eras Tour. Evenimentul a atras 60.000 de fani, cunoscuti sub denumirea neoficiala de ''Swifties'', si care au cantat, dansat si au celebrat costumati, potrivit politiei.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: concert , taylor swift , turneu , arest

Partenerii Nostri