Munich Football Arena, Munich, Germany. 17th June, 2024. Euro 2024 Group E Football, Romania versus Ukraine; Florinel Coman (ROU) Credit: Action Plus Sports/Alamy Live News
Vedete Foto:Profimedia Images/Florinel Coman. Gigi Becali a anuntat plecarea lui Florinel Coman de la FCSB

Povestea de viata a lui Florinel Coman. Fotbalistul a fost crescut de bunici, dupa ce parintii lui au plecat in strainatate

Articol scris de UTV Data publicării:

Chiar daca nu esti un fan infocat al fotbalului cred ai auzit cel putin odata de Florinel Coman, insa nu cred ca ii cunosti povestea emotionanta de viata. Fotbalistul roman a fost crescut de bunci, dupa ce parintii lui au plecat in strainatate pentru un trai mai bun.

Tanarul in varsta de 26 de ani este unul dintre cei mai indragiti fotbalisti din Romania. Pe plan international, jucatorul are prezente la nationala pentru Romania Sub-17, Romania Sub-19, Romania Sub-21 si Romania. In prezent el joaca la FCSB.

Putem spune ca Florinel Coman este un om echilibrat, el a reusit sa atinga succesul pe plan profesional dar si personal. Jucatorul este casatorit cu aleasa inimii sale, Ioana Timofeciuc. In vara anului 2022, Florinel a devenit tata, atunci cand a venit pe lume fiica lui, Kasia.

Munich, Germany. 17th June, 2024. Munich, Germany, June 17th 2024: Ianis Hagi (10 Romania) and Florinel Coman (17 Romania) head-to-head after the UEFA EURO 2024 Group E football match between Romania and Ukraine at Arena Munich, Germany. (Sven Beyrich/SPP

Povestea emotionanta a lui Florinel Coman

Nascut in Braila, pe 10 aprilie 1997, Florinel a fost crescut mai mult de bunici, deoarece, cand el avea doar 9 ani, parintii lui au decis sa plece in Spania pentru un trai mai bun.

Sportivul a inceput sa joace fotbal la varsta de 8 ani in orasul sau natal, la echipa Luceafarul Braila. Desi parintii erau departe de el acestia i-au sustinut visul si ii trimiteau constant bani pentru antrenamente. La 13 ani Florinel a fost luat de Academia lui Hagi, iar de atunci cariera lui a devenit din ce in ce mai prospera.

In 2014, Florinel Coman s-a facut remarcat ca cel mai bun jucator si golgheter, la a patra editie a Talent Cup. Un an mai tarziu, el a debutat pentru echipa mare a FC Viitorul cu care a reusit sa castige titlul national (sezonul 2016-2017). In prezent acesta joaca la FCSB.

Gigi Becali a anuntat plecarea lui Florinel Coman de la FCSB

De curand patronul echipei FCSB, Gigi Becali, a anuntat ca plecarea sportivului este iminenta. La inceput se zvonea ca Florinel ar urma sa joace pentru echipa Al-Duhail dar se pare ca acesta va ajunge la Al-Gharafa.

”Ei nu pot vira banii. Trebuie sa semneze cu Florinel intai. E facut 95, 98%. Florinel a zis ca se duce. Noi nu avem ce face. Singurul lucru care conteaza este ca joaca la echipa nationala. El a zis ca nu vrea sa colaboreze pentru ca e acolo, e la un moment bun si vrea sa respecte disciplina care e.

Sa nu se gandeasca la transferuri. Eu i-am spus. M-a intrebat. Intreaba-l pe Stanciu daca ia cineva doua milioane. Nimeni nu ia doua milioane salariu. 1,3 sau 1,5 milioane. Cerea doua milioane plus bonusuri”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Florinel-Coman (9)
Etichete: romania

Partenerii Nostri