Site Cover (29)
Vedete Am fost in Dubai. Si m-am intors cu bijuterii cu diamante. Se pare ca imi plac, mai nou./Foto sursa:Profimedia Images

Prima reactie a lui Catalin Bordea dupa ce Livia a postat o noua imagine cu Spike. “Nu am loc de astia doi in ganduri”

Articol scris de UTV Data publicării:

Comediantul Catalin Bordea a avut prima reactie dupa ce fosta lui sotie, Livia Eftimie, a postat o noua poza cu Spike si un mesaj pentru cei care le critica relatia.

In ultima postare de pe Instagram, Livia apare tinandu-se in brate cu Paul Maracine (Spike), amandoi privind misterios in fata. Poza este alb-negru si are urmatorul mesaj in descriere:

„Iert lumea pentru ca te are pe tine”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Din postarile Liviei de pe social media ne dam seama ca aceasta a invatat sa nu mai puna la suflet rautatile oamenilor. Recent, a postat un mesaj referitor la faptul ca fiecare om plateste pentru greselile lui.

”Platim pentru orice. Ca ne-am nascut si am trait. Ca am ratat sau reusit. Ca am castigat sau am pierdut. Ca am fost loiali sau am tradat. Ca am fost buni, ori rai. Ca am visat sau nu. Ca am fost inteligenti sau nu.

Ca am glumit, ca am fost seriosi, ca am ramas, ca am plecat. Ca am amagit sau dezamagit. Ca am actionat sau nu. Ca am fost reali, sinceri sau ca nu am fost nimic… Tot ce conteaza e daca merita sau nu”, a scris Livia Eftimie pe retelele de socializare.

Catalin Bordea: „Nu ma uit… am mult de lucru”

Catalin Bordea, proaspat intors dintr-o vacanta de sapte zile in Dubai, prima dupa trei ani, a explicat ca principalul motiv pentru care nu mai este la curent cu actiunile fostei sale sotii si a cavalerului sau de onoare este lipsa de timp.

„Nu ma uit… Am mult de lucru si nu am loc de astia doi in ganduri. M-am intors din vacanta si am intrat direct in treaba a doua zi. Cate doua filmari pe zi, repetitii, contracte noi, multa apa si mai nou diamante. (…) Am fost in Dubai. Si m-am intors cu bijuterii cu diamante. Se pare ca imi plac, mai nou. (…) Am mancat salata de roșii, am citit, m-am copt la soare si am inveselit camile. Am mers in Dubai pentru ca am vrut sa ma plimb cu motorul prin deșert… Si pentru ca e foarte cald si imi place tare”, a declarat Catalin Bordea pentru cancan.ro.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: divort , cuplu , catalin bordea

Partenerii Nostri