Vedete

Priyanka Chopra a oprit subtil speculatiile ca s-ar fi despartit de sotul ei, Nick Jonas.

Articol scris de UTV Data publicării:

S-a rupt sau nu lantul de iubire intre Priyanka Chopra si Nick Jonas? Hmmm... ca sa incepem cu inceputul, actrita a dat de inteles ca s-a despartit de Nick atunci cand a eliminat „Chopra” si „Jonas” din numele ei de pe Twitter si Instagram, fiind, in prezent, pe reletele de socializare drept Priyanka.

Ei bine, dupa aceasta miscare, evident, au inceput sa apara zvonuri potrivit carora cei doi s-au despartit.

Well, afla ca totul este bine intre cei doi, deoarece actrita a oprit intr-un mod subtil zvonurile despartirii de Nick, printr-un simplu comentariu pe care l-a lasat la poza postata de sotul ei. ''La naiba! Tocmai m-am topit in bratele tale...", adaugand si multe emoji-uri cuuute.

Cat despre motivul pentru care a ales sa-si schimbe numele pe social media, se pare ca, porivit rapoartelor, Chopra a facut schimbarea, deoarece doreste sa fie cunoscuta pur si simplu ca Priyanka din punct de vedere profesional.

Actrita in varsta de 39 de ani a facut schimbarea luni dupa ce a distribuit o poza cu personajul ei din filmul The Matrix Resurrections, ce va aparea in cinematografe luna viitoare. So stay tuned!

 

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: prianka

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri