George-Clooney (11)
Vedete "Asa ca acum sunt in modul „OK, dispari”. Nu ma deranjeaza sa vorbesc urat despre el. El a vorbit de rau despre mine”//Sursa foto: Profimedia Images

Quentin Tarantino sustine ca George Clooney nu este un star de la Hollywood. Vezi reactia actorului: „Quentin a vorbit prostii despre mine in ultima vreme, asa ca sunt putin iritat"

Articol scris de UTV Data publicării:

La 30 de ani dupa ce au luptat impreuna cu vampirii in "From Dusk till Dawn", actorul George Clooney (63 de ani) din "Ocean's Eleven" a lasat deoparte politetea pentru a-i raspunde regizorului Quentin Tarantino, care ar fi afirmat ca actorul nu este un star de la Hollywood, conform News.ro.

"Quentin a vorbit prostii despre mine in ultima vreme, asa ca sunt putin iritat", spune George Clooney intr-un interviu cu Brad Pitt, pentru revista GQ, pentru lansarea filmului "Wolfs".

Regizorul "Pulp Fiction" ar fi dat "un interviu in care cita vedete de cinema si vorbea despre tine (Brad Pitt) si despre altcineva, iar apoi un tip a intrebat: «Dar despre George?». El a raspuns: «El nu este un star de cinema». Apoi a spus literalmente ceva de genul: «Numeste un film de-al lui din anii 2000». M-am gandit, „Ce vrei sa spui? Din 2000? Tocmai atunci mi-am realizat intreaga cariera!”, a glumit el.

George Clooney and Brad Pitt in GQ

"Asa ca acum sunt in modul „OK, dispari”. Nu ma deranjeaza sa vorbesc urat despre el. El a vorbit de rau despre mine”. Pe un ton mai serios, George Clooney recunoaste ca industria de la Hollywood in general s-a schimbat foarte mult de cand a inceput cu Brad Pitt in anii 1990. „Este adevarat ca Hollywood-ul nu mai dezvolta vedete asa cum o facea sistemul studiourilor. Brad si cu mine apartinem, intr-un fel, sfarsitului acelei ere, cand puteai lucra cu un studio si sa faci trei sau patru filme la rand cu ei. Era planificat. Nu cred ca mai este cazul. Este clar ca este mai greu sa vinzi un proiect cuiva doar pe baza numelui unui star.

In 2022, in podcastul "2 Bears, 1 Cave" al lui Tom Segur, Quentin Tarantino a criticat "marvelizarea Hollywood-ului" si cresterea filmelor cu supereroi. "Aveti toti acesti actori care au devenit celebri interpretand aceste personaje. Dar ei nu sunt staruri de cinema", a explicat el. Dar, in acelasi interviu, Tarantino a subliniat ca "in 2005, daca un actor joaca intr-un film care se descurca la fel de bine ca filmele Marvel, atunci acel tip este un star absolut". In acel an, George Clooney l-a interpretat pe Bob Barnes in "Syriana", care i-a adus Oscarul pentru Cel mai bun actor in rol secundar.

In urma publicarii podcastului, Robert Downey Jr, Iron Man in filmele Marvel, a tinut sa apere blockbusterele pentru revista Deadline. "Suntem cu totii o comunitate. Exista suficient loc pentru toate. Si multumesc lui Dumnezeu pentru "Top Gun: Maverick" si "Avatar 2". Asta e tot ce am de spus", a afirmat el. "Reinventati-va inainte de a decide ca altcineva nu stie ce face sau ca ceva va impiedica sa dati tot ce aveti mai bun, sau ca un lucru este mai bun decat altul".

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri