Adela-Popescu-Radu-Valcan (13)
Vedete Adela si Radu s-au cunoscut in 2010 la filmarile serialului “Iubite si onoare”, iar in anul 2015 s-au casatorit.//Sursa foto: Instagram

Radu Valcan si Adela Popescu, criticati dupa ce au plecat in vacanta fara copii. „Pai, mai fata, cum vine asta vacanta parintilor cu copiii altora?”

Articol scris de UTV Data publicării:

Radu Valcan si Adela Popescu formeaza unul dintre cele mai longegive si indragite cupluri din showbizul romanesc. Cei doi se bucura de o vacanta bine meritata in Toscana, Italia. Actrita a postat o serie de poze pe Instagram iar carcotasii nu au intarziat sa apara.

Adela Popescu a scris in dreptul pozelor ca aceasta este “Vacanta parintilor.” Spre deosebiri de alte cupluri care au venit insotite de copiii in vacanta, precum Razvan si Irina Fodor sau Gina Pistol si Smiley, cei doi au decis sa patreaca acest sejur fara micutii lor.

Adela-Popescu-Radu-Valcan (19)

Printre internautii care i-au lasat comentarii se afla si cantareata Andreea Banica. Amuzata, vedeta a intrebat: „Pai, mai fata, cum vine asta vacanta parintilor cu copiii altora?”.

Adela Popescu a raspuns rapid la comentariul artistei: „Cat timp nu sunt ai nostri…”

Sotia lui Radu Valcan a primit si alte comentarii.

Vacanta parintilor??? Atunci de ce nu ati ales o destinatie in doi, undeva singuri, departe de toti si de toate. Ce cauta Gina in vacanta voastra cu tot cu copil?”, „Frumoasa, superba, minunata, adorabila, desteapta”, „Imi place foarte mult de voi doi! Sa fiti sanatosi, sa va iubiti si sa fiti fericiti!”, sunt cateva din comentariile primite de Adela Popescu la postarea de pe Instagram.'

Cum s-au cunoscut Radu Valcan si Adela Popescu

Adela si Radu s-au cunoscut in 2010 la filmarile serialului “Iubite si onoare”, iar in anul 2015 s-au casatorit. Au impreuna trei baieti, pe Alexandru, Andrei si Adrian.

Adela Popescu a vorbit recent despre relatia cu Radu si a dezvaluit cum a inceput aceasta poveste frumoasa de dragoste.

Eu nu m-am indragostit la prima vedere. Am lucrat mult timp impreuna pana sa ma indragostesc de el, iar comportamentul lui social nu era pe gustul meu neaparat, nu era un barbat la care sa zic ca asa as vrea sa fie, nu am avut asta absolut deloc. In momentul in care am inceput sa vorbim noi doi, abia atunci l-am descoperit si m-am indragostit de el. El este un om pe care poti sa-l placi fizic din prima, dar cum l-am cunoscut eu, nu-l placi din prima, pentru ca nu se lasa descoperit deloc. Ori ca e timid, nu stiu. Sunt unii oameni care reusesc sa se faca foarte placuti social, el nu”, a spus Adela Popescu in emisiunea „La cina” de la Digi24.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri