Vedete Foto: Facebook/GuessWho

Rapperul Guess Who a fost testat pozitiv pentru cocaina in trafic

Articol scris de UTV Data publicării:

Celebrul rapper Guess Who, pe numele sau real Laurentiu Mocanu, a fost testat pozitiv pentru cocaina, dupa ce a fost oprit in trafic, miercuri, pe o strada din Sectorul 1 al Capitalei.

“La data de 27 septembrie a.c., in jurul orei 13:30, politistii din cadrul Brigazii Rutiere, aflati in exercitarea atributiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit pentru control un autovehicul condus de un barbat in varsta de 37 de ani.

In urma testarii preliminare cu aparatul Drugtest, au reiesit indicii cu privire la posibila prezenta a unei substante psihoactive, motiv pentru care persoana in cauza a fost condusa la sediul I.N.M.L., in vederea prelevarii de mostre biologice.

In cauza, a fost intocmit un dosar penal in cadrul caruia se efectueaza cercetari IN REM (cu privire la fapta) pentru savarsirea infractiunii prevazute si pedepsite de art. 336 alin 2 din Codul Penal”, a transmis oficial Politia Capitalei.

Conform News.ro, barbatul este artistul GuessWho, iar substanta la care a iesit pozitiv testul este cocaina.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri