Jeff Beacher is Back! Netflix is a Joke Festival presents Beacher's Madhouse after a decade hiatus!, Los Angeles, California, USA - May 2024
Vedete Sursa foto: Profimedia Images

Rapperul Wiz Khalifa, trimis in judecata de DIICOT, dupa ce a fumat o tigara cu cannabis pe scena

Articol scris de UTV Data publicării:

Rapperul Wiz Khalifa a fost trimis in judecata de procurorii DIICOT, dupa ce a fumat o tigara cu cannabis pe scena unui festival. De asemenea, asupra lui au fost gasite 18 grame de cannabis si o tigareta care continea cannabis.

Reprezentantii DIICOT au anuntat, luni, ca procurorii au dispus trimiterea in judecata, in libertate, a unui barbat de 37 de ani, cetatean american, pentru savarsirea infractiunii de detinere de droguri de risc, fara drept, in vederea consumului propriu.

”Din materialul probator administrat a rezultat ca, la data 13.07.2024, in jurul orei 23:55, in timp ce se afla in incinta spatiului de desfasurare a festivalului de muzica din Costinesti, a detinut, in vederea consumului propriu, fara drept, cantitatea de 18,53 grame cannabis si o tigareta care continea cannabis”, au precizat procurorii.

Dosarul a fost inaintat spre solutionare Tribunalului Constanta.

Rapperul Wiz Khalifa a fost cercetat in stare de libertate pentru detinere de droguri de risc, dupa ce a fumat o tigara cu cannabis.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: wiz khalifa

Partenerii Nostri