roxen-rava
Vedete Sursa foto: Instagram

Rava si Roxen au avut gesturi tandre pe scena in timpul unui concert de la Arenele Romane

Articol scris de UTV Data publicării:

Cei doi artisti au reusit sa starneasca rumoare in randul fanilor in timpul unui concert la Arenele Romane, cand Roxen l-a pupat pe Rava. Interactiunea dintre cei doi a lasat sa se simta o super chimie intre Roxen si Rava, dupa ce artista surprinsa ca trapperul era in spatele ei, s-a oprit si l-a pupat. Moment in care Rava a reactionat razand fiind vizibil emotionat de gestul superbei cantarete.

Intre cei doi exista clar o chimie la nivel profesional, lansand de curand colaborarea "Niciodata inapoi", iar video -ul de la Arene i-a facut pe fani sa se gandeasca la o posibila relatie sentimentala intre ei.

Roxen a reprezentat Romania la Eurovision 2020

Roxen, in varsta de 24 de ani, a facut o figura frumoasa la Eurovision 2020. Artista canta de la varsta de 7 ani si este oarecum obisnuita cu provocarile, deoarece de-a lungul timpului aceasta a participat la mai multe concursuri muzicale.

"In copilarie am participat la diverse concursuri si festivaluri, insa intotdeauna mi-am dorit sa fac muzica la cel mai inalt nivel si visam sa cant pe scene mari si sa ma adresez publicului. Acum sunt emotionata si provocata in acelasi timp, deoarece simt ca incep sa ies deja din zona mea de confort. Dar asta imi place, mereu m-am simtit atrasa de lucrurile noi, de provocarile care au venit in viata mea. Ma bucur si sunt recunoscatoare pentru aceasta oportunitate. In acest moment, toata energia si atentia imi merg catre Eurovision, pentru care imi doresc sa ma pregatesc cat pot de bine", a declarat Roxen pentru TVR.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: roxen , cuplu , rava

Partenerii Nostri