Girls Aloud in concert, Arrivals, London, UK - 02 Jul 2024
Vedete Foto:Profimedia Images/Rita Ora pe strazile din Londra

Rita Ora, aparitie indrazneata. Artista a purtat o rochie transparenta la concertul trupei Girls Aloud

Articol scris de UTV Data publicării:

Rita Ora, 33 de ani, a atras atentia in timpul concertului sustinut de Girls Aloud la O2 Shepherd’s Bush Empire. Cantareata a renuntat la sutien si a starnit un val de reactii pe retelele de socializare, conform Daily Mail.

Rita Ora nu este straina de alegeri vestimentare neconventionale, dar aceasta aparitie a fost cu siguranta una dintre cele mai indraznete. Fanii artistei au lasat sute de comentarii in dreptul postarii.

Rita Ora steps out in sheer style after promoting her new single Ask and You Shall receive. Pictured arriving at Girls Aloud appreciation concert at the Shepherds Bush Empire 02

Este absoluta superba!”; “Doar Rita putea sa poarte asa ceva cu atata gratie”, sunt doar cateva dintre reactiile pozitive ale urmaritorilor.

La sosire, Rita Ora a adus un plus de glamour cu o pereche de ochelari de soare rosii supradimensionati si un zambet fermecator. Artista si-a accesorizatcu tinuta cu o geanta neagra din piele cu tinte si un sacou camel cu franjuri.

Mai tarziu, Rita a fost surprinsa intr-un moment emotionant, stergandu-si lacrimile in timpul unui tribut adus lui Sarah Harding, membra Girls Aloud, care a decedat in 2021 din cauza cancerului la san.

Rita a fost insotita de sotul ei, Taika Waititi, care a consolat-o.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Etichete: rita ora , tinute vedete

Partenerii Nostri