"The Avengers: Age Of Ultron" - European Premiere -
Vedete „Noua masca, aceeasi misiune”, a postat el despre revenirea in productiile Marvel.//Sursa foto: Getty Images

Robert Downey Jr. revine in universul filmelor Marvel cu un rol surprinzator

Articol scris de UTV Data publicării:

Anuntul urias pentru fanii filmelor Marvel a fost facut in stilul unic al carismaticului actor, in timpul unui eveniment Comic Con din San Diego, unde Robert Downey Jr a aparut pe scena smulgandu-si masca în aplauzele zgomotoase ale mulțimii.

„Noua masca, aceeasi misiune”, a postat el despre revenirea in productiile Marvel.

De data aceasta Robert Downey Jr il va interpreta pe Victor Von Doom cunoscut ca Doctor Doom.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Fanii francizei Marvel au fost un pic derutati de anuntul lui Downey Junior, avand in vedere ca personajul Tony Shark interpretat de acesta in 10 filme Marvel, a murit in timpul unei lupte împotriva lui Thanos in „Avengers: Endgame”.

Fanii speculeaza ca Downey va juca o varianta a personajului Doctor Doom care este de fapt o versiune malefica a lui Stark dintr-un alt univers, in timp ce altii se intreaba daca Downey va interpreta pur si simplu personajul fara nicio legatura cu Iron Man. Dr. Doom poarta o masca pe fata, ceea ce inseamna ca rolul lui Downey este de așteptat sa implice in principal munca de dublaj. Decizia producatorilor Marvel de a-l readuce pe Robert Downey Jr in distributia filmului pare sa fie o miscare disperata de a salva franciza Marvel. dupa esecul la box office al filmelor “Captain Marvel” and “Ant-Man and the Wasp: Quantumania."

Chiar si Gwyneth Paltrow, care a jucat rolul lui Pepper Potts i„Iron Man”, si-a exprimat surprinderea fata de postarea lui Downey de pe Instagram, comentand: „Nu inteleg, acum esti un raufacator?”

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: film , marvel

Partenerii Nostri