Site Cover (47)
Vedete Bineinteles ca incerc sa ma educ in subiectul risipei alimentare si daca pe viitor voi putea contribui intr-un mod pozitiv la acest fenomen o voi face//Sursa foto:Instagram/Sanziana Negru

Sanziana Negru, primele declaratii dupa ce a aruncat la gunoi o punga cu mancare pe care o promova pe Instagram

Articol scris de UTV Data publicării:

Sanziana Negru si iubitul ei, Stefan Floroaica, au starnit o controversa majora in mediul online dupa ce au fost vazuti aruncand la cosul de gunoi o punga plina cu mancare de la un supermarket. Inainte de acest incident, cei doi filmasera un videoclip cu produsele respective pentru o campanie pe care au promovat-o pe Instagramul influenceritei.

sanziana-negru (7)

Sanziana a facut primele declaratii despre scandal

Creatoarea de continut recunoaste ca a facut o greseala dar nu isi asuma vina in totalitate. Lantul de hypermarketuri a decis sa incheie colaboarea cu ea.

“Acest mesaj este pentru voi, pentru comunitatea mea si pentru oamenii cu care eu am crescut si am invatat pe o perioada un pic mai lunga decat o zi sau un scroll rapid in feed-ul meu. Nu o sa intru in toate detaliile legate de situatia din weekend-ul trecut, nu pentru ca ele nu ar fi importante, ci pentru ca nu cred ca mai sunt importante acum cand toata lumea pare ca stie ce am facut, care a fost intentia si mai ales adevarul sugerat.

O sa spun doar atat, am gresit, a fost un gest pripit, un gest pe care noi nu l-am sesizat in momentul respectiv, nu a fost facut din rautate, nu a fost premeditat, nu a fost gandit si mai ales nu a fost un gest facut din nepasare fata de risipa alimentara. Am vazut ca s-a comentat foarte mult lipsa de autenticitate si autenticitatea este o valoare in care eu cred foarte mult. Pot sa inteleg de ce o parte dintre voi nu credeti asta, mai cred si ca fiecare are discernamant sa creada si sa inteleaga ce considera.

Eu nu cred ca putem pune semne egale intre a avea o valoare si a face o greseala. Bineinteles ca incerc sa ma educ in subiectul risipei alimentare si daca pe viitor voi putea contribui intr-un mod pozitiv la acest fenomen o voi face, mai cred ca educatia se face cu blandete si cu dragoste, nu cu ura si cu furie, iar pentru aceia dintre voi care au lasat mesaje jignitoare pentru gestul nostru, va doresc sa aveti parte de iubire in viata asta, pentru ca este lucrul de care avem cu totii nevoie ca sa evoluam.

Poate vi se pare ca mesajul acesta a venit tarziu, eu zilele astea a fost ca un moment de freeze pentru mine, in care am stat sa ma adun si vreau sa multumesc persoanelor care au lasat aici, si nu putine, mesaje de sustinere si m-ati facut sa ma simt recunoscatoare ca sunt acceptata ca un om, nu ca o masinarie perfecta care nu se strica niciodata, asa ca mesajul asta este in primul rand pentru voi si inca odata vreau sa va asigur pe aceia din comunitatea mea, care sunteti aici de ani de zile si stiti cine sunt, ca risipa alimentara nu este un obicei pe care eu il practic si cam atat”, a fost mesajul transmis de Sanziana Negru pe Instagram.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Reactia brandului dupa acest incident

Reprezentantii brandului au transmis la inceputul saptamanii ca au incetat colaborarea cu Sanziana Negru. Retailerul german este partener si fondator al Retelei Bancilor pentru Alimente, program care are ca obiectiv reducerea saraciei si risipei alimentare.

 „Asa cum spuneam si in raspunsul nostru initial, postat de indata ce am aflat de pe retelele de socializare de gestul Sanzianei, suntem intristati de ceea ce ea si partenerul ei au facut si, mai ales, nu intelegem de ce.

Asteptarea noastra este ca o persoana cu care am mai avut colaborari punctuale in decursul ultimilor ani, sa fie familiarizata cu ceea ce presupune risipa alimentara si cu demersurile noastre de combatere a risipei, demersuri vizibile in Social Media, mediul in care activeaza.

Speram ca acest incident sa fie o ocazie in plus pentru ca fiecare dintre noi sa constientizeze inca o data, de cate ori ajunge in situatia sa arunce mancare, sa isi ia propriile lectii in ceea ce priveste combaterea risipei alimentare si actiunile pe care le poate face in acest sens”, au transmis reprezentantii brandului pentru Paginademedia.ro.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: cuplu , scandal

Partenerii Nostri