Site Cover (63)
Vedete Noua idila vine la doi ani dupa divortul de Leila George, fosta sa sotie, cu care a fost casatorit doi ani.//Sursa foto: Profimedia Images

Sean Penn are o noua iubita. Cine este Valeria Nicov, moldoveanca in varsta de 26 de ani alaturi de care a fost surprins actorul pe strazile din Madrid

Articol scris de UTV Data publicării:

Celebrul actor, Sean Penn a fost surprins de paparazzi la inceputul lunii septembrie alaturi de noua sa iubita, Valeria Nicov. Cei doi au fost protagonistii unui sarut pasional, demn de marile ecrane.

Penn, in varsta de 64 de ani, a fost vazut plimbandu-se pe strazile Madridului alaturi de tanara actrita, care are doar 26 de ani.

Noua idila vine la doi ani dupa divortul de Leila George, fosta sa sotie, cu care a fost casatorit doi ani.

Cine este Valeria Nicov?

Originara din Republica Moldova, Valeria Nicov este model si actrita. Ea a avut o serie de roluri in cateva proiecte indie si o aparitie in serialul “Emily in Paris”, conform Daily Mail.

Relatia cu Penn a atras atentia, mai ales datorita diferentei de varsta de 34 de ani dintre cei doi. Valeria este mai tanara decat ambii copii ai actorului american: Hoppen, de 31 de ani, si Dylan Frances, de 33 de ani.

Actor Sean Penn is reportedly dating actress Valeria Nicov

De la divort, Sean Penn a fost fotografiat in compania mai multor femei, acesta aparut alaturi de Nathalie Kelley (‘Fast and Furious’), in varsta de 40 de ani, la sfaristul anului 2023. Inainte de Nathalie, Sean a fost surprins sarutand-o pe Olga Korotyayeva, 43 de ani, in octombrie 2023, pe aeroportul din Nisa.

Actorul a fost casatorit de trei ori: prima sotie a fost celebra cantareata Madonna, mariaj care a durat doar 4 ani, din 1985 pana in 1989. In 1996 Penn s-a casatorit cu Robin Wright, mama copiilor sai, dar au divortat in 2010. Un deceniu mai tarziu, el s-a casatorit cu Leila George dar relatia a durat doar doi ani.

Chiar daca actorul are 64 de ani, Penn a declarat pentru The New York Times ca traieste viata de burlac la maxim: “Ma simt pur si simplu liber”, a spus el pentru publicatie.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* *MUST CALL FOR PRICING* The American actor and film director Sean Penn packs on the PDA with a new, younger looking girlfriend believed to be the actress Valeria Nicov seen during a night out in Madrid, Spain. *PICTURES TAKEN ON THE 04

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: cuplu , sean penn

Partenerii Nostri