*PREMIUM-EXCLUSIVE* *MUST CALL FOR PRICING* The American Actor Sebastian Stan recreates his own 'Pam and Tommy' out with his blonde beauty Annabelle Wallis spotted out on their romantic holiday in Rome.
Vedete Foto:Profimedia Images/Sebastian stan si Anablle Wallis pe strazile din Roma

Sebastian Stan si iubita sa, Anabelle Wallis, plimbare romantica pe strazile orasului Roma.

Articol scris de UTV Data publicării:

Cand vine vorba de viata sa personala, Sebastian Stan a preferat sa pastreze discretia si sa lase o umbra de mister vizavi de relatia sa.Desi existau zvonuri inca din luna mai a anului 2022 ca actorul ar fi impreuna cu Anabelle Wallis, nu a existat o confirmare oficiala a relatiei lor, pana la aparitia celor doi impreuna la Festivalul de Film de la Cannes de anul acesta.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* *MUST CALL FOR PRICING* The American Actor Sebastian Stan recreates his own 'Pam and Tommy' out with his blonde beauty Annabelle Wallis spotted out on their romantic holiday in Rome.

Weekendul acesta cei doi indragostiti au decis sa iasa la o plimbare pe strazile oraslui Roma, iar paparazzi nu au ratat ocazia de a-i surprinde impreuna.Cei doi se tin de mana cat admira superba Fontana di Trevi, sunt atenti unul cu celalalt, iar Anabelle tine in mana un trandafir rosu, oferit de iubitul ei.

Vezi si "(VIDEO) Cannes 2024. Sebastian Stan a fost aplaudat in picioare timp de opt minute pentru prestatia din filmul “The Apprentice”. Actorul interpreteaza rolul lui Donald Trump"

Romanul Sebastian Stan il interpreteaza pe Donald Trump in filmul "The Apprentice"

Potrivit New York Post, filmarile se desfasoara in Toronto, iar din imaginile furnizate de publicatia americana, Sebastian Stan il interpreteaza pe Donald Trump tanar. Nu se stiu foarte multe detalii despre productia filmului sau despre data lansarii, in schimb stim ca partenera tanarului Trump, Ivana va fi interpretata de actrita Maria Bakalova.

“Este o poveste mentor-protejat care traseaza originle unei dinastii americane si care dezvaluie costul moral si uman al unei culturi definite de invingatori si invisi.”

Filmul, in regia lui Ali Abbasi urmareste traseul profesional al omului de afaceri in perioada anilor '70 și '80 si relatia cu mentorul sau, avocatul Roy Cohn, interpretat in film de actorul Jeremy Strong. Vor fi atinse teme precum puterea, coruptia si inselaciunea.

Sebastian-Stan-In-filmul-The-Appretience
Etichete: sebastian stan , cuplu

Partenerii Nostri