Vedete

Shakira este vizata de o noua ancheta de frauda fiscala

Articol scris de UTV Data publicării:

Se pare ca Shakira este cercetata intr-o noua ancheta de frauda fiscala in Spania. Procurorii vor sa vada daca artista si-a achitat impozitul pe venit si pe avere in anul 2018.

Cantareata mai este vizata si intr-un alt dosar, in care pagubele se ridica la peste 14,5 milioane de euro si risca pana la 8 ani de inchisoare… daaamn girl.

“Asa cum a mai declarat anterior, Shakira a afirmat ca a actionat intotdeauna conform legii, sub supravegherea celor mai buni experti in taxe. Ea se concentreaza pe viata ei de artista in Miami si este calma si increzatoare ca problemele fiscale cu care se confrunta se vor rezolva favorabil”, transmite echipa de avocati ai Shakirei.

Procurorii au luat-o in vizor pe Shakira in momentul in care cantareata a locuit in Spania mai mult de 183 pe zile pe an, aceasta este perioada minima pentru a dobandi statutul de rezident fiscal.

Plangerea procurorului se bazeaza pe rapoartele fiscului potrivit carora Shakira a evitat plata impozitelor fiscale spaniole pretinzand ca nu este rezidenta in Spania si ascundandu-si veniturile pintr-o structura corporativa cu sediul in paradisuri fiscale.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: shakira

Partenerii Nostri