shakira
Vedete

Shakira si Lewis Hamilton s-au intalnit in secret in Ibiza

Articol scris de UTV Data publicării:

Shakira si Lewis Hamilton au fost surprinsi de mai multe ori impreuna, fanii cred ca cei doi formeaza oficial un cuplu. O persoana apropiata a celor doi a dezvaluit ca sunt "mai mult decat prieteni" dupa o excursie secreta in Ibiza, conform dailymail.

Shakira, 46, si Lewis Hamilton, 38, au fost vazuti luna trecuta la British Grand Prix dupa care au petrecut seara intr-un club de noapte iar cateva zile mai tarziu au fost surprinsi pe iaht cu prietenii, articolul integral aici.

"Cand angajatii au plecat, cantareata a ramas singura cu bodyguard-ul sau si a fost vizitata de Lewis", a spus o sursa apropiata pentru Marca.

Conform ziarului britanic, in timp ce Hamilton s-a bucurat de o vacanta insorita pe un iaht la inceputul acestei luni cu prietenii de pe insula, dupa ce a terminat pe locul al treilea in cursa sa de la Silverstone, Shakira ar fi parasit vila ei doar de doua ori.

"O data pentru a-l vedea pe Bizarrap si alta pentru a lua cina cu Hamilton."

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: shakira , lewis hamilton

Partenerii Nostri