Site Cover (52)
Vedete Imbracata intr-o fusta alba si o bustiera decoltata, Dana Budeanu a fost surprinsa alaturi de Sofia Vergara si Anastasia Soare intr-o vacanta luxoasa pe Coasta de Azur.//Sursa foto:Profimedia Images

Sofia Vergara si Justin Saliman au fost surprinsi in Monaco alaturi de Anastasia Soare si Dana Budeanu

Articol scris de UTV Data publicării:

Sofia Vergara, celebra actrita columbiana, se bucura de un nou capitol romantic alaturi de chirurgul ortoped Justin Saliman. Cei doi au fost fotografiati de paparazzi in timpul unei plimbari relaxante prin Monaco, marcand una dintre cele mai publice afisari de afectiune de la inceputul relatiei lor din octombrie 2023. Aceasta relatie vine dupa divortul actritei de actorul Joe Manganiello.

Actrita, in varsta de 52 de ani, a stralucit intr-o rochie neagra, fara bretele, pe care a completat-o cu o pereche de pantofi sport albi si o geanta Chanel.

Citeste si "Sofia Vergara si-a oficializat relatia cu noul iubit pe Instagram. Veci cine este doctorul cu care isi imparte viata actrita"

Imagini cu Sofia Vergara pe Coasta de Azur, alaturi de Dana Budeanu si Anastasia Soare

Imbracata intr-o fusta alba si o bustiera decoltata, Dana Budeanu a fost surprinsa alaturi de Sofia Vergara si Anastasia Soare intr-o vacanta luxoasa pe Coasta de Azur.

Celebra actrita de la Hollywood a postat pe Instagram cateva fotografii din vacanta petrecuta alaturi de iubitul ei, Justin Saliman, de fiul ei, Manolo, si de buna prietena, romanca Anastasia Soare.

Dana Budeanu a fost in aceasta vacanta de lux alaturi de cele doua fiicle ale sale si alti prieteni buni, precum miliardarul Puiu Popoviciu si iubita lui, Dorothy Constantin si Andrei Hrebenciuc.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Joe Manganiello, fostul sot al Sofiei Vergara, a dezvaluit adevaratul motiv al divortului lor

Manganiello a dezvaluit ca adevaratul motiv al despartirii lor nu a fost legat de problema de a avea copii, ci mai degraba faptul ca cei doi pur si simplu au evoluat in directii diferite si s-au indepartat in timp. Joe Manganiello si Sofia Vergara au fost casatoriti timp de 9 ani iar in prezent cei doi sunt implicati in alte relatii.

In luna ianuarie a acestui an, actrita din Modern Family a declarat ca motivul despartirii de sotul ei este legat de faptul ca ea nu se mai vede in postura de viitoare mamica, in timp ce Joe Manganiello, cu 5 ani mai tanar decat ea, isi doreste copii. Sofia Vergara are un fiu in varsta de 32 de ani dintr-o casnicie anterioara.

2022 Vanity Fair Oscar Party - Arrivals

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: cuplu , sofia vergara
Cele mai citite

Partenerii Nostri