Site Cover (36)
Vedete Foto: Facebook/Radu Stefan Banica

Stefan Banica nu si-a dorit ca fiul sau, Radu, sa devina artist. „Mi-a spus sa ma fac bucatar sau doctor”

Articol scris de UTV Data publicării:

Radu Stefan Banica, in varsta de 22 de ani a dezvaluit intr-un interviu pentru revista VIVA! ca la inceput de drum tatal sau, Stefan Banica jr., si-a dorit ca el sa devina bucatar sau doctor.

Cu toate acestea, aschia nu sare departe de trunchi, iar tanarul a ajuns sa fie actor, cantaret, dar si antreprenor, fiind proprietarul unei cafenele in Bucuresti.

„Am stiut de foarte mic ca vreau sa fiu artist. Initial, am vrut sa fiu magician, dar mi-a trecut repede. Cantam de mic si tot in copilarie mi-am si verbalizat dorinta de a merge pe calea muzicii, doar ca, dintr-o intamplare, nu am mai putut sa cant mai multi ani, pana pe la 18, mai exact”, a povestit Radu Stefan Banica pentru sursa mentionata mai sus.

Citeste si "Radu Stefan Banica a vorbit despre prima oara cand a urcat pe scena alaturi de tatal lui, Stefan Banica: “Andra a crezut ca poate sunt asistentul sau ceva”

radu-banica (5)

Radu are o cariera in plina ascensiune dar cu toate acestea simte o presiune foarte mare pe umeri cand lucreaza la un proiect deoarece numele Banica vine cu multe privilegii dar si cu asteptari foarte mari din partea oamenilor.

„Avand in vedere ca mi am ales acelasi drum ca bunicul si tatal meu, acest nume este o carte de vizita – un avantaj foarte mare, dar care vine si cu niste asteptari foarte mari, comparatii… Cel mai mult resimt presiunea de a livra un produs bun. Normal, si eu, fara legatura cu numele, imi doresc acelasi lucru, dar stiu tot timpul ca nu trebuie sa ma prezint cu un produs care nu face cinste numelui meu”, a mai spus Radu.

Stefan Banica nu si-a crescut copiii in puf

Artistul are doi baieti si o fata dar cu toate acestea nu i-a rasfatat si a tinut sa-i invete de la o varsta frageda ca banii nu cresc in copaci, ci se castiga cu munca si mult efort.

„Le-am explicat copiilor mei, de cand erau mici, ca banii nu cresc in copaci si ca tot ce au, material, se datoreaza muncii parintilor lor. Si atunci, atata timp cat stam impreuna, pana cand vor fi majori, munca asta trebuie respectata. Ca nu ni se cuvine nimic de la sine. Nu-mi plac copiii de bani gata, care apar pe retelele sociale cu tot felul de masini, ceasuri, haine de firma dobandite de la parintii lor si care, de fapt, nu sunt ale lor, ci ale parintilor. Si atunci e clar ca, nefiind muncite de ei, nu au cum sa le aprecieze la valoarea reala. Dar sunt si pusti care reusesc sa faca asta pe banii lor, pe munca lor, ceea ce e cu totul altceva", a povestit Stefan Banica pentru revista VIVA!

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri