taeil (7)
Vedete Postul de politie Bangbae din Seul a anuntat ca il investigheaza pe Taeil in legatura cu o infractiune sexuala, potrivit presei sud-coreene.//Sursa foto:Instagram

Taeil paraseste trupa NCT in urma acuzatiilor de viol

Articol scris de UTV Data publicării:

Cantaretul sud-coreean Taeil a parasit trupa k-pop NCT dupa ce a fost acuzat de o infractiune sexuala nespecificata, a anuntat, miercuri, casa sa de discuri, citata de BBC, conform News.ro.

Agentia cantaretului in varsta de 30 de ani, SM Entertainment, a publicat o declaratie pe X, afirmand ca membrul NCT va parasi trupa de baieti dupa ce a aflat ca a fost „acuzat intr-un caz penal legat de o infractiune sexuala”.

Casa de discuri nu a specificat natura presupusei infractiuni, dar a declarat ca „a recunoscut gravitatea situatiei” si a decis ca Taeil, al carui nume este Moon Tae-il, nu isi mai poate „continua activitatile cu echipa”.

New York, USA. 23 Apr, 2019.  Johnny, Doyoung, Haechan, Jaehyun, Yuta, Taeyong, Taeil, Jungwoo, Mark of the South Korean boy band at BUILD Series discussing their first ever North American tour, entitled "NEO CITYÑThe Origin" at BUILD Studio on April 23,

Taeil nu a comentat public acuzatiile

SM Entertainment a adaugat ca el coopereaza pe deplin cu politia.

„Vom oferi declaratii suplimentare pe masura ce ancheta progreseaza”, se arata in declaratie, care a fost postata in coreeana si tradusa de Associated Press.

Postul de politie Bangbae din Seul a anuntat ca il investigheaza pe Taeil in legatura cu o infractiune sexuala, potrivit presei sud-coreene.

Taeil a facut parte din NCT, sau Neo Culture Technology, un boy band sud-coreean popular la nivel mondial care a debutat in 2016. Grupul are in prezent mai multi membri impartiti in mai multe subunitati, inclusiv NCT 127, NCT Dream si NCT Wish.

Taeil a fost recent activ in NCT 127.

Les membres du groupe sud Coréen NCT 127 en balade ŕ New York

La 15 august 2023, Taeil a avut un accident de masina in centrul orasului Seul, in Coreea de Sud, in timp ce se deplasa pe motocicleta sa.El si-a suspendat temporar programul pentru a se concentra pe tratament si recuperare.

Cunoscuta pentru muzica experimentala care acopera diverse genuri, NCT a castigat atentia internationala, unele lansari clasandu-se pe listele Billboard. K-pop provine din Coreea de Sud si este un amalgam de pop, R&B si hip-hop. A devenit un fenomen global, in special dupa succesul trupei de baieti BTS la sfarsitul anilor 2010.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: k-pop , trupa , acuzatii

Partenerii Nostri