Site Cover (49)
Vedete Atat Taylor, cat si Kelce, ambii in varsta de 34 de ani, pareau mai fericiti ca niciodata la finala masculina a turneului de tenis, care s-a incheiat cu victoria lui Jannik Sinner impotriva americanului Taylor Fritz.//Sursa foto: Profimedia Images

(VIDEO) Taylor Swift danseaza cu Travis Kelce pe ritmurile lui Bad Bunny la US Open

Articol scris de UTV Data publicării:

Taylor Swift si Travis Kelce au fost vazuti dansand pe melodia „Tití Me Preguntó” a lui Bad Bunny la US Open. Cei doi indragostiti au petrecut weekendul in New York City.

Un fan a surpins-o pe vedeta pop in timp ce dansa provocator langa jucatorul echipei Kansas City.

Taylor Swift and Travis Kelce put on a VERY loved-up display at the US Open

Swift, care statea in fata lui Kelce, isi misca soldurile pe ritmurile latino ale piesei lui Bad Bunny, avand in mana celebrul cocktail Grey Goose Honey Deuce. Nici iubitul ei nu s-a lasat mai prejos si ne-a aratat ca stie sa se miste pe ritmurile latino.

Atat Taylor, cat si Kelce, ambii in varsta de 34 de ani, pareau mai fericiti ca niciodata la finala masculina a turneului de tenis, care s-a incheiat cu victoria lui Jannik Sinner impotriva americanului Taylor Fritz.

Artista a adoptat un look din era ‘Red’, purtand o rochie cu model gingham de la Reformation ($248), o geanta rosie Gucci ($3.980) si ochelari de soare in til cat-eye de la Crap Eyewear.

Jucatorul de fotbal american a ales sa poarte o tintua simpla, formata dintr-un tricou polo alb, un cardigan de la Guci peste, o pereche de pantaloni scurti si o palarie cu dungi rosii si verzi tot de la Gucci.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Taylor Swift si Travis Kelce au luat cina la un restaurant celebru

Cateva ore mai tarziu, cuplul a iesit la cina la restaurantul Mēdüzā Mediterrania, alaturi de familia Mahomes si Justin Vernon de la trupa Bon Iver.

Swift si-a schimbat tinuta de zi cu una mai eleganta, purtand o rochie Gucci maro si bej, cu logo-ul brandului, peste care a pus un trench maro. Si-a accesorizat tinuta cu o geanta neagra Horsebit si pantofi cu toc.

Travis a adoptat un stil mai relaxat, purtand pantaloni inchisi la culoare, un tricou polo cu dungi si o sapca neagra pe care scria „New York New York”.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri