rihanna-taylor-swift
Vedete Sursa foto: Profimedia Images

Taylor Swift o devanseaza pe Rihanna si devine cel mai bogat artist din lume

Articol scris de UTV Data publicării:

Taylor Swift, in varsta de 34 de ani, a fost desemnata de revista Forbes drept cel mai bogat artist in lume, cu venituri estimate la peste 1,6 miliarde de dolari.

Taylor Swift o devanseaza astfel pe Rihanna, care s-a aflat anterior in fruntea listei cu venituri estimate la 1,4 miliarde de dolari, conform News.ro.

Pana in 2023, Eras Tour al lui Taylor Swift a depasit pragul de venituri de un miliard de dolari, potrivit Pollstar. Cantareata americana a fost primul artist care a trecut acest prag.

Taylor-Swift (17)

Intregul turneu al lui Taylor, care urmeaza sa se incheie in decembrie 2024, dupa 152 de concerte, a generat venituri de aproape 1,5 miliarde de dolari. Cantareata il depaseste astfel pe Elton John, al carui turneu de adio, Farewell Yellow Brick Road, a avut incasari de 939 de milioane de dolari, cu de cinci ori mai multe concerte decat eras tour.

Filmul turneului ei, difuzat in cinematografele din intreaga lume, a fost, de asemenea, un succes urias. In primul sau weekend de lansare in SUA, a avut incasari de 92,8 milioane de dolari, potrivit Forbes.

Desemnata personalitatea anului 2023 de revista Time, ea este si unul dintre putinii artisti care pot stimula economia regiunilor prin care trece sau pot face sa explodeze un brand. Influenta sa se extinde si in politica, unde poate, de exemplu, sa incurajeze mii de americani sa se inscrie la vot cu o singura postare pe retelele de socializare. Acesta este cunoscut sub numele de „efectul Taylor Swift”.

Castiga un iPhone 16 Pro

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: rihanna , taylor swift , artisti

Partenerii Nostri