Megadeth - Crush the World Tour 2023
Vedete Foto:Profimedia Images/Megadeth

Trupa Megadeth inregistreaza un nou album

Articol scris de UTV Data publicării:

Trupa americana Megadeth lucreaza la urmatorul album de studio, primul inregistrat cu noul basist James LoMenzo, relateaza miercuri contactmusic.com, conform Agerpres.

Legendara formatie de thrash metal se afla in studio unde inregistreaza urmatorul produs discografic dupa albumul "The Sick, the Dying... and the Dead!" din 2022.

Basistul James LoMenzo a declarat pentru Metal Global din Portugalia: "Lucram activ la muzica chiar acum. Vorbim cu Dave (Mustaine, solistul, chitaristul si fondatorul Megadeth, n.r.) in fiecare zi. Dave chiar vrea sa mai inregistram un album si sa venim cu ceva proaspat".

Megadeth. Von links: Dirk Verbeuren, James LoMenzo, Dave Mustaine, Kiko Loureiro. Konzert der US-amerikanischen Metalban

James LoMenzo nu figureaza pe albumul precedent, partiturile de bas fiind inregistrate cu Steve Di Giorgio, care l-a inlocuit temporar pe David Ellefson, concediat in urma unui scandal sexual.

"Ultimul (album) mi s-a parut grozav. Cand m-am alaturat trupei, tocmai terminasera de inregistrat", a povestit LoMenzo, care a declarat că "Steve Di Giorgio a facut o treaba extraordinara".

Dave Mustaine a urmat un tratament pentru cancer la gat in 2019, totusi a reusit sa inregistreze discul lansat in 2022, al saisprezecelea album de studio al trupei Megadeth.

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri