Obama Rallies Alongside Eminem - Detroit
Vedete Sursa foto: Profimedia Images

(VIDEO) Barack Obama a cantat versuri din melodia „Lose Yourself” a lui Eminem la un miting electoral

Articol scris de UTV Data publicării:

Campania Kamalei Harris a continuat in Detroit in aceasta saptamana si, in sprijinul ei, Barack Obama a recitat versuri dintr-o celebra melodie a lui Eminem, in uralele celor prezenti la miting.

Eminem a fost un sustinator vocal atat al lui Obama, cat si al lui Harris, asa ca a fost incantat sa apara in orasul sau natal si sa-i incurajeze pe oameni sa voteze. „Oamenilor nu ar trebui sa le fie teama sa isi exprime opiniile si nu cred ca cineva isi doreste o America in care oamenii sunt ingrijorati de pedepsele pe care le vor primi daca isi fac cunoscuta opinia”, a spus el. „Cred ca vicepresedintele Harris sustine un viitor pentru aceasta tara in care aceste libertati si multe altele vor fi protejate si sustinute”.

Apoi i-a urat bun venit pe scena lui Barry O. „Am facut o multime de mitinguri, asa ca de obicei nu am emotii. Dar m-am simtit intr-un anume fel dupa Eminem”, a inceput Obama inainte de a cita „Lose Yourself”, hit-ul din 2002 al rapperului din Detroit. „Am observat, palmele mi-au transpirat, genunchii tremura, bratele grele, voma pe puloverul meu deja, spaghetele mamei. Sunt nervos, dar la suprafata par calm si pregatit, sa arunc bombe, dar tot uit [...] Imi place Eminem”, a spus el.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Alegerea lui Eminem pentru a aparea la miting a fost strategica, deoarece acesta si-a exprimat clar dispretul fata de fostul presedinte.

Eminem are o istorie in a-i critica pe politicienii republicani. Inainte de alegerile prezidentiale din 2004, Eminem a lansat un cantec de protest politic intitulat „Mosh”, care il critica pe presedintele George W. Bush. In 2016, in ziua celei de-a treia si ultime dezbateri prezidentiale, Eminem a lansat un cantec intitulat „Campaign Speech”, care ii avertiza pe americani cu privire la candidatul de atunci Donald Trump. Ulterior, Eminem a declarat ca politicile lui Trump sunt daunatoare pentru America si si-a criticat fanii care l-au ajutat sa obtina victoria in cursa din 2016.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: eminem , barack obama

Partenerii Nostri