profimedia-0841970449 (1)
Vedete Foto: ProfiMedia Images

(VIDEO) Celine Dion, aparitie surprinzatoare la Premiile Grammy. Artista a fost diagnosticata cu o boala incurabila

Articol scris de UTV Data publicării:

Celine Dion a avut prima aparitie publica din ultimele trei luni, duminica seara, cand a urcat pe scena ceremoniei de decernare a Premiilor Grammy pentru a inmana premiul “Albumul anlui”, conform Agerpres.

Artista in varsta de 55 de ani a fost diagnosticata cu sindromul persoanei rigide, o patologie neurologica rara ce ii afecteaza muschii, motiv pentru care s-a indepartat de lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, Celine Dion a facut un efort imens si a urcat pe scena galei Grammy duminica.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Celine Dion a fost insotita de fiul ei

La urcarea pe scena, alaturi de fiul ei Rene-Charles Angelil, in varsta de 23 de ani, Celine a fost ovationata in picioare. Ea a multumit publicului pentru primirea calduroasa, spunand: “Si eu va iubesc. Sunteti frumosi. Cand spun ca sunt fericita sa ma aflu aici, chiar vorbesc din suflet.”

“Imi face o mare bucurie sa prezint un premiu Grammy care mi-a fost inmanat de doua legende, Diana Ross si Sting, in urma cu 27 de ani”, a spus Celine Dion inainte de anuntarea castigatoarei, Taylor Swift.

Celine Dion lanseaza un documentar despre cum a invatat sa traiasca cu Sindromul Persoanei Rigide

Un nou documentar despre viata artistei va fi difuzat pe Amazon. “I Am: Celine Dion” doreste sa sensibilizeze publicul asupra bolii care o impiedica sa mai sustina turnee, documentarul va deveni in curand disponibil pe serviciul de streaming Prime Video in peste 240 de tari, au anuntat marti reprezentantii grupului Amazon.

"Acesti ultimi doi ani au fost o adevarata provocare pentru mine, de la descoperirea bolii mele si pana la a invata sa traiesc cu ea si de a o gestiona, fara sa o las sa ma defineasca", a declarat intr-un comunicat Celine Dion, in varsta de 55 de ani, care sufera de sindromul persoanei rigide (SPR), o tulburare neurologica rara.

"In timp ce drumul spre reluarea carierei mele de cantareata continua, am inteles cat de mult imi lipsea acest lucru, sa pot sa imi vad fanii. In timpul acestei absente, am decis sa documentez aceasta parte a vieţii mele, sa încerc sa ii sensibilizez pe oameni in legatura cu aceasta boala putin cunoscuta si sa ii ajut pe cei cu care impartasesc acest diagnostic", a adaugat ea.

Partenerii Nostri