Site Cover (50)
Vedete Sursa foto:Captura de ecran/Dinu Maxer

(VIDEO) Dinu Maxer primeste 'fasole' in loc de desert la un restaurant de lux. Internautii l-au corectat imediat pe artist

Articol scris de UTV Data publicării:

Dinu Maxer, in varsta de 50 de ani, a fost recent intr-o vacanta in Turcia si a luat cina la un restaurant de ‘super lux’ alaturi de Magdalena Chihaia. Cei doi au primit ca desert o portie de edamame (soia verde) iar asta l-a impresionat foarte tare pe artist.

Dinu a scos imediat telefonul si a surprins acest moment 'inedit' doar ca a confundant edamamele pe care le-a primit cu fasolea verdea.

dinu

“Suntem intr-o locatie de super lux in ‘land of the legend’, Belek (Turcia). Ia uitati ce ne-au dat dupa ce am terminat masa. Fasole in pastai calda, cu sare. Ideea este sa mananci doar boabele, evident.”, a spus artistul.

“Mi se pare cam ciudat, nu? Iti place?”, o intreaba Dinu Maxer pe Magdalena Chihaia.

“Foarte bun. Altceva!”, a raspuns iubita artistului.

@maxerdinu

 

♬ sunet original - Dinu Maxer

Internautii au reactionat imediat in sectiunea de comentarii a clipului postat de Dinu Maxer pe Tik Tok.

“Nu este fasole!!! Este soia sau EDAMAME, se gasesc si in Romania la magazin.”; Este o locatie de superlux dar mancarea e pe saracie”; “Sunt pastai de soia. si se gasesc si-n Bucuresti in localuri clasice, sau la supermarket la congelate. Nu e o mancare de fite sau lux cum o pretati voi”, au fost cateva dintre comentariile internautilor.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: cuplu , dinu maxer

Partenerii Nostri