Site Cover (26)
Vedete "Apoi, doctorul urmator a spus 'se intampla ceva acolo sus'", Foto: Sursa: Profimedia Images/Jamie Foxx

(VIDEO) Jamie Foxx rupe tacerea cu privire la boala misterioasa care aproape i-a provocat moartea: "M-am trezit 20 de zile mai tarziu fara sa-mi amintesc nimic"

Articol scris de UTV Data publicării:
Jamie Foxx, in varsta de 56 de ani, dezvaluie cateva informatii despre misterioasa problema medicala cu care s-a confruntat in primavara anului 2023. La mai bine de un an dupa o lunga spitalizare, ale carei detalii sunt inca necunoscute, actorul din "Django Unchained" s-a confesat unui grup de persoane in fata unei cafenele din Phoenix, Arizona, conform News.ro. 

"Anul trecut, in 11 aprilie, am avut o durere de cap puternica", asa isi incepe Jamie discursul.

"I-am cerut amicului meu un Advil", continua el. "M-am trezit 20 de zile mai tarziu fara sa-mi amintesc nimic. Am fost in Atlanta: mi s-a spus ca sora si fiica mea m-au dus la primul medic. Mi-au injectat o doza de cortizon".

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Jamie Foxx a fost dus de urgenta la spital

"Apoi, doctorul urmator a spus 'se intampla ceva acolo sus'", aratand cu degetul spre craniul sau. "Dar nu voi spune nimic in fata camerei!".

Jamie Foxx a fost dus de urgenta la spital in timp ce filma la pelicula "Back in Action" din Atlanta, in care joaca alaturi de Cameron Diaz. Dupa patru luni de spitalizare, actorul premiat cu Oscar a declarat in vara anului 2023 ca si-a revenit complet: "A fost o calatorie intunecata si neasteptata. Dar in sfarsit pot vedea lumina de la capatul tunelului".

De atunci, actorul si-a reluat activitatea. A revenit la prezentarea emisiunii-concurs "Beat Shazam" si a dat de inteles ca pregateste un one-man show in care va reveni asupra problemelor sale de sanatate. "Toata lumea vrea sa stie ce s-a intamplat, iar eu o sa va spun", a declarat el in martie anul trecut la un pranz al Asociatiei criticilor de film afro-americani, dupa cum a relatat Variety: "Dar trebuie sa o fac in felul meu. Am de gand sa o fac intr-un mod amuzant. Va fi pe scena. Ne intoarcem la radacinile mele de stand-up".

Etichete: jamie foxx

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri