Site Cover (62)
Vedete Nu se stie ce i-a spus Jon Bon Jovi femeii, iar cantaretul nu a reactionat inca//Sursa foto:Profimedia Images

(VIDEO) Jon Bon Jovi a salvat o femeie care era pe punctul de a sari de pe un pod din Nashville

Articol scris de UTV Data publicării:

Muzicianul Jon Bon Jovi a salvat, marti, o femeie care era pe punctul de a sari de pe un pod din Nashville, SUA. In timp ce filmau un videoclip, cantaretul si echipa sa de productie au observat ca o femeie se urcase pe balustrada si era pe punctul de a sari in rau, conform News.ro.

Impreuna cu o persoana a carei identitate nu a fost dezvaluita, Jon Bon Jovi s-a apropiat de femeie si a inceput sa vorbeasca cu ea, inainte de a o convinge sa nu sara. Apoi au ajutat-o sa treaca de balustrada pe partea cealalta.

Miercuri, politia din Nashville a publicat pe retelele sale de socializare imagini de pe camerele de supraveghere de la fata locului, aducandu-i un omagiu cantaretului.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Jos palaria in fata lui si a echipei sale pentru ca au ajutat o femeie pe podul Seigenthalter marti seara”, se putea citi intr-un mesaj foarte mediatizat. Videoclipul, care a fost sters de Youtube, a fost totusi postat online de numerosi internauti si publicatii.

„Cu totii trebuie sa contribuim la siguranta celorlalti”, a adaugat seful politiei din Nashville, John Drake.

Nu se stie ce i-a spus Jon Bon Jovi femeii, iar cantaretul nu a reactionat inca. Potrivit Page Six, el nu va comenta pe aceasta tema „din respect pentru persoana care se afla intr-o situatie stresanta si vulnerabila”.

CNN relateaza ca femeia a fost salvata de echipa lui Jon Bon Jovi si dusa la spital pentru tratament.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: jon bon jovi

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri