Site Cover (29)
Vedete Foto:Captura de ecran/Babasha & Profimedia Images/Coldplay

(VIDEO) Reactia lui Babasha dupa ce a fost huiduit la concertul celor de la Coldplay: “Am avut inainte o proba de sunet cu Chris Martin si lui i-a placut foarte tare de mine”

Articol scris de UTV Data publicării:

Vlad Babasa, cunoscut drept Babasha, este originar din Bacau iar la ora actuala este cea mai discutata persoana din lumea mondena dupa ce a sustinut un scurt moment alaturi de Chris Martin in fata a 50.000 de spectatori.

Inaintea acestui moment, solistul trupei Coldplay Chris Martin, a povestit publicului ca inaintea concertelor pe care le sustine in Romania a cautat informatii despre muzica din Romania si a descoperit foarte multi artisti buni.

“Il chem pe scena pe noul meu prieten roman, un tanar artist pe care sper sa-l primiti cu inima deschisa,” a spus Chris Martin.

Chris Martin s-a pus la pian sa il acompanieze pe Babasha iar magia a inceput… cel putin asa a crezut solistul trupei Coldplay. Ei bine se pare ca romanii au avut alte planuri si au inceput sa il huiduie pe tanarul interpret.

Sa vii la concertul unei trupe care militeaza pentru comunitatile marginalizate, pentru salvarea planetei si pentru respectarea drepturilor omului iar tu sa incepi sa huidui… daca asta nu este definitia ipocriziei eu nu stiu ce este.

Citeste si "(VIDEO) Vezi momentul lui Babasha alaturi de Chris Martin de pe Arena Nationala"

Ce spune Babasha despre moment

Dupa huiduielile, dar si incurajarile de miercuri seara, de la concertul Coldplay, unde a fost invitat sa cante, Babasha a transmis pe Tik Tok ca “manelele sunt rau famate doar din cauza rasismului”:

„Nu sunt in masura sa port discutii tocmai fiind in centrul atentiei acum, nu vreau sa creada lumea ca profit de asa ceva si nici nu sunt in masura sa vorbesc despre asa ceva, las oamenii la buna lor placere sa judece situatia cum trebuie. Dar ceea ce trebuie sa spun este ca cei de la Coldplay au vrut sa faca un moment cu un artist roman pentru concertul lor (…) iar ei s-au uitat in topurile muzicale si m-au vazut pe mine. Ei personal au contactat impresarii mei, m-am trezit deodata si nu stiu cati dintre voi ati fi refuzat o astfel de oportunitate. Pentru ca vorbim de un cu totul si cu totul alt nivel si indiferent de toate huiduielile din lume tot as fi acceptat pentru ca asa ceva este o data in viata. Pentru cunostinta voastra am avut chiar si o proba de sunet inainte, ca asa este normal, cu Chris Martin personal si i-a placut foarte tare de mine (…) M-asteptam sa fie pareri impartite, dar nu ma asteptam sa fie chiar atat de rau (…) Eu sunt doar un pusti de 22 de ani care chiar muncesc, zi si noapte pentru un vis. Indiferent ca cant manele, pentru cine nu intelege treaba asta maneaua este rau famata doar din cauza rasismului, nu din cauza muzicii in sine (…) pentru ca uitati strainii ne apreciaza, doar romanii nu ne apreciaza”, a afirmat Babasha pe Tik Tok.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Adrian Despot, despre momentul controversat de la concertul Coldplay

"Cea mai buna pe care am auzit-o e ca "au venit Coldplay si, in zi de sarbatoare, in loc sa prezinte parintilor sotia noastra, au prezentat amanta!". Live & learn, corporate earthlings, care este cu adevarat valoarea trendului yt si, in general, a mult doritelor cifre pe care le produce un artist de moment in digital, singura unitate de masura pe care o aveti la indemana. Cat despre Babasha, bravo, dude! Sa canti cum ai facut-o, in fata unui stadion care te huiduie, it's so fckn rock'n roll incat n-are cum sa nu fie bine. Ba chiar te invidiez ca nu am fost eu in locul tau, sa ma scald in oceanul ala de ipocrizie".

Internautii au umplut si sectiunea de comentarii cu fel si fel de mesaje:

"Suntem si noi primii la ceva… Primii care au huiduit la un concert Coldplay", au scris oamenii pe retelele de socializare. "Penibil moment", "Astazi, fara manele", au adaugat altii.

Turneul Coldplay "Music Of The Spheres" este dedicat in acest an comunitatilor marginalizate. Britanicii invita la fiecare concert un artist local. Coldplay militeaza pentru un mediu sustenabil, pentru salvarea planetei şi respectarea drepturilor LGBTQ, conform News.ro.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: concert , coldplay , live

Partenerii Nostri