Site Cover (48)
Vedete Potrivit postarii facute de Tudor Chirila pe Facebook, artistul a apelat de 4 ori Politia Locala fara succes.//Sursa foto: Facebook/Tudor Chirila

(VIDEO) Tudor Chirila agresat pe strada de un sofer parcat neregulamentar. „Mi-a smuls telefonul din mana, m-a injurat”

Articol scris de UTV Data publicării:
Tudor Chirila a avut parte de un incident neplacut pe strada, dupa ce a tinut sa reactioneze, atragandu-i atentia unui sofer parcat neregulamentar pe o trecere de pietoni. Conflictul dintre cei doi a escaladat dupa ce artistul i-a transmis soferului  ca exista locuri de parcare cu plata in apropiere. Lipsa de reactie a barbatului l-a facut pe Tudor Chirila sa scoata telefonul si sa-l filmeze, gest care l-a iritat teribil pe sofer, smulgandu-i telefonul din mana.
 
Potrivit postarii facute de Tudor Chirila pe Facebook, artistul a apelat de 4 ori Politia Locala fara succes, considerand ca absenta acestora descurajeaza cetatenii care isi doresc un oras civilizat in care se respecta regulile.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Cam la asta se ajunge cand nesimtire + lipsa eficienta autoritati locale isi dau mana. Nu prea inteleg rostul Poliției Locale, genul asta de incidente se intampla de sute de ori pe zi iar cetatenii sunt descurajati”, a scris artistul pe Facebook.  
tudor-chirila (7)

Reactia Politiei Locale a Sectorului 1

Postarea lui Tudor Chirila a strans un numar impresionant de like-uri, iar la scurt timp Politia Locala a Sectorului 1 a reactionat in sectiunea comentarii a postarii.

„Buna ziua, colegii nostri au preluat sesizarea scrisa facuta de dumneavoastra pe numarul de telefon destinat comunicarii pe reteaua WhatsApp, pe care ati facut-o dupa postarea acestui videoclip, iar un echipaj al Politiei Locale Sector 1 a fost directionat in locatie pentru verificari. 

Mentionam ca numarul de telefon pentru WhatsApp a fost creat doar pentru primirea sesizarilor (mesajele) scrise, care au ca subiect masinile parcate neregulamentar si deseurile depozitate ilegal, iar pe acest numar de telefon nu se pot prelua apelurile telefonice. 

Apelurile telefonice pot fi facute 24/7 la 021.9540. Va asiguram ca preluam toate sesizarile, de la toti cetatenii, din domeniile in care avem competente”, au scris reprezentanții Politiei Locale Sector 1 in secțiunea de comentarii a postarii lui Tudor Chirilă. 

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: tudor chirila

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri