Site Cover (62)
Vedete Sursa foto: Profimedia Images/Zoe Kravitz la Paris Fashion Week

Zoe Kravitz a lasat totul la vedere intr-o rochie mini din dantela la Paris Fashion Week. Lookul care a intors toate privirile!

Articol scris de UTV Data publicării:

Zoë Kravitz, in varsta de 35 de ani, a intors toate privirile la Saptamana Modei de la Paris intr-o rochie mini din dantela care i-a pus silueta in valoare. Alegand sa nu poarte sutien, ea si-a asortat rochia cu o pereche de pantofi cu toc inalt, din satin negru.

Actrita, cunoscuta pentru rolul sau legendar din filmul ‘Catwoman’, si-a completat stilul cu o pereche de cercei lungi din perle, care au adaugat o nota de eleganta.

zoe-kravitz-blur

Nici tatal sau, Lenny Kravitz, nu s-a lasat mai prejos. Rockerul in varsta de 60 de ani a impresionat cu o tinuta indrazneata, purtand un trenci negru cu umeri accentuati, peste o camasa neagra cu dungi albe si o pereche de pantaloni evazati. Accesoriile pe care el le-a ales au fost simple si eficiente, o pereche de cizme din piele neagra si ochelari de soare supradimensionati.

Aparitia lor a avut loc chiar in prima zi de Paris Fashion Week, cand brandul de lux Saint Laurent a dat startul prezentarii colectiei de primavara-vara 2025 la Musée Yves Saint Laurent Paris.

Saint Laurent: Front Row - Paris Fashion Week ? Womenswear Spring/Summer 2025 - 24 Sep 2024

Zoë Kravitz si-a facut debutul regizoral

Zoë Kravitz a lansat recent filmul „Blink Twice”, pe 23 august. In aceasta comedie neagra cu elemente psihologie, Channing Tatum, cu care s-a logodit in octombrie 2023, joaca rolul unui miliardar din domeniul tehnologiei, Slater King. Acesta intalneste o chelnerita de nume Frida (interpretata de Naomi Ackie) la un eveniment caritabil si o invita sa i se alature pe insula sa privata. Frida descopera curand ca aceasta vacanta de vis ascunde secrete intunecate, iar ea trebuie sa gaseasca o cale de scapare.

Filmul ‘Blink Twice’ a generat venituri de 7,3 milioane de dolari la box office, iar de curand, a depasit suma de 15 milioane de dolari in SUA, avand un buget estimat la 20 de milioane de dolari, conform Collider.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri