Damian Lewis leads London Sheep Drive across Southwark Bridge, London, UK - 29 Sep 2024
Viral Sursa foto: Profimedia Images

Actorul Damian Lewis a devenit cioban pentru o zi. Imaginile inedite au facut inconjurul internetului

Articol scris de UTV Data publicării:

Actorul de la Hollywood Damian Lewis a participat la o traditie "excentrica" care dateaza de sute de ani, trecand cu oile peste raul Tamisa, conform News.ro.

Duminica, starul s-a alaturat celor peste 1 000 de membri ai Freemen of the City care si-au condus oile pe o ruta comerciala istorica.

Actorul castigator al Globului de Aur si al premiului Emmy, care este el insusi un Freeman of the City, a descris evenimentul ca fiind „fabulos”.

Evenimentul face parte din sarbatorile care au inceput in 2013 pentru a marca dreptul medieval de a aduce produse la piata peste Tamisa fara a plati taxe.

Lewis a purtat haina de lana a bunicului sau si un baston in timp ce conducea animalele peste podul Southwark.

Barbatul in varsta de 53 de ani a declarat ca a fost invitat sa participe de catre Worshipful Company of Woolmen, una dintre cele mai vechi companii de lana din oras, care dateaza din 1180.

"A fost fabulos, ma aflu aici in aceasta zi excentrica, foarte britanica, onorand o veche traditie in care Freemen din City of London isi pot conduce oile... fara taxa, gratuit, peste pod - London Bridge, asa cum era pe atunci - in orasul Londra pentru a-si vinde produsele", a spus el.

Master Woolman al Worshipful Company of Woolmen, Manny Cohen, a declarat ca strabunicul, bunicul si fratele lui Lewis au fost toti Lord Mayor ai Londrei.

Cei care ocupa aceasta functie sunt alesi anual si conduc organismul de conducere al City of London Corporation.

Lewis a studiat la Guildhall School of Music and Drama si "are o legatura foarte stransa cu orasul Londra", a adaugat Cohen.

Acesta a explicat ca traditia de trecere a oilor peste Podul Londrei a fost reinviata in urma cu aproximativ 15 ani, iar evenimentul are loc uneori pe Podul Southwark, in functie de planurile de trafic.

„Am inceput cu cateva oi si acum a capatat o viata proprie si este un eveniment urias - este al doilea cel mai mare eveniment in aer liber al orasului Londra, in afara de Lord Mayor's Show”, a adaugat el.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: actori

Partenerii Nostri