Site Cover (54)
Viral "Este greu sa dormi noaptea si chiar si dupa-amiaza, din cauza zgomotului si a caldurii"//Sursa foto: Profimedia Images si captura de ecran Youtube

Campionul olimpic Thomas Ceccon, filmat cand doarme in parc, dupa ce s-a plans de conditiile din Satul Olimpic: „Nu exista aer conditionat, este foarte cald si mancarea este proasta…”

Articol scris de UTV Data publicării:
Thomas Ceccon, campionul olimpic italian la inot, a fost filmat dormind intr-un parc, dupa ce s-a plans de conditiile precare din Satul Olimpic de la Paris. Ceccon, care a castigat medalia de aur la 100 de metri spate si bronz in stafeta de stil liber, a exprimat nemultumiri serioase legate de lipsa aerului conditionat, caldura excesiva si calitatea slaba a mancarii, conform News.ro.

Atletul a intins un prosop pe iarba in spatele unei banci pe o alee din sat si s-a bucurat de un somn bine meritat. Thomas a dormit imbracat in tricoul lotului national al Italiei.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Nu exista aer conditionat, este foarte cald si mancarea este proasta. O multime de sportivi parasesc Satul Olimpic din aceasta cauza, asa ca este putin dezamagitor din acest punct de vedere. Dar in rest este bine", a spus Ceccon.

Italianul de 23 de ani, medaliat cu aur la 100 spate si cu bronz la stafeta 4x100 liber, a ratat calificarea in finala de 200 de metri spate, el a mentionat ca nu a reusit sa se odihneasca adecvat din cauza zgomotului si a caldurii. „Nu este o scuza, ci o relatare sincera a situatiei cu care ne confruntam cu totii. Este greu sa dormi noaptea si chiar si dupa-amiaza, din cauza zgomotului si a caldurii", a adaugat Ceccon.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri