Popovici David ( ROU ) celebrates with his medal during the 2024 Olympics Games Swimming at Paris La Defense Arena on Ju
Viral Sursa foto: Profimedia Images/David Popovici

David Popovici si-a scos la licitatie echipamentul purtat la JO de la Paris, pentru o cauza nobila. „Dincolo de victoriile care se masoara in medalii, exista alte batalii - mai importante, dar mai tacute...”

Articol scris de UTV Data publicării:

Campionul olimpic la inot David Popovici a decis sa isi doneze echipamentul purtat la Jocurile Olimpice de la Paris 2024, pentru a strange 115.000 de euro, suma necesara constructiei unei case familiale ce va primi copiii cu nevoie speciale din ultimu centru de plasament din Sectorul 5, Bucuresti, conform Agerpres.

Otopeni, Romania. 2nd Aug, 2024: Romanian Olympic gold medalist swimmer David Popovici returns from Olympic Games Paris 2024 at Bucharest Henri Coanda International Airport, in Otopeni, Romania. Popovici won the gold medal in the men's 200m freestyle and

David Popovici este ambasadorul Fundatiei Hope and Homes for Children

David Popovici ii invita alaturi de el pe toti romanii care vor sa doneze si sa contribuie cu doar 50 de lei pentru a participa la o tragere la sorti speciala, unde a pus la bataie echipamentul pe care l-a purtat la ceremonia oficiala.

Echipamentul va fi expus pe perioada campaniei, timp de 10 zile, in AFI Cotroceni, la parter, in atriumul de la intrarea principala. Cine vrea sa i se alature lui sportivului pentru aceasta cauza nobila poate sa faca o donatie de minim 50 de lei pe pagina de campanie (https://hopeandhomes.ro/campania-mea/davidpopovici/ ), in perioada 30 septembrie – 9 octombrie 2024. Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti, la finalul campaniei si va primi premiul personal de la David.

"Emotia de a fi pe podium, la Jocurile Olimpice 2024, purtand cu mandrie tricolorul, va ramane pentru totdeauna in inima mea. V-am simtit alaturi de mine si va multumesc! Iar azi, imi doresc din suflet sa va am din nou aproape, pentru ca, dincolo de victoriile care se masoara in medalii, exista alte batalii - mai importante, dar mai tacute -, care se vad rar, dar care au un impact urias. Din inima mea, pentru casa a 11 copii, astazi donez cu bucurie echipamentul pe care l-am purtat pe podium, pentru ca ei sa creasca intr-un mediu cald si adaptat nevoilor lor. E nevoie de 11.500 de oameni buni care sa doneze minim 50 de lei pentru ca noi, impreuna, sa strangem un sfert din banii necesari Hope and Homes for Children pentru a construi casa. In realitate, insa, eu cred ca suntem mult mai multi. Iar pentru asta, va multumesc!", a declarat David Popovici.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri