JO 2024 : Natation -  Jeux Olympiques 2024 - Paris2024 - Paris - 29/07/2024
Viral Sursa foto: Profimedia Images/David Popovici

David Popovici stie deja ce vrea sa faca dupa retragere: “Sunt doua businessuri!”

Articol scris de UTV Data publicării:

Campionul olimpic la 200 metri liber, David Popovici, a declarat, miercuri seara, ca, atunci cand se va retrage din activitate, va dori sa infiinteze un centru de dezintoxicare pentru persoanele cu adictii si sa aiba propriul bazin de inot in care sa invete cati mai multi copii sa inoate.

2024 Paris Summer Olympic Games

“Sunt doua businessuri pe care as vrea sa le fac dupa ce ma retrag: Mi-ar placea sa existe la noi in tara, nu stiu cat e de posibil sa vina din domeniul privat toate fondurile, e nevoie si de ajutorul statului, un centru de dezintoxiare real, pentru ca nu avem un centru si un program real, pentru cei cu adictii grele sau usoare, fie ca e vorba de jocuri de noroc, bautura, droguri. Mi-ar placea sa ma ocup de asa ceva, sa ajut, e foarte important, nu se vorbeste mai deloc la noi in tara, si sunt foarte multi oameni afectati. Cei mai multi pleaca din tara pentru astfel de dependente, pentru ca sunt centre mai bune in Europa, dar nu toata lumea are fonduri.

Şi mi-as mai dori sa avem cat mai putini copii inecati la mare in fiecare an. Mi-ar placea sa am bazinul meu, fundatia mea, si invat copiii sa inoate, sa stie sa nu se inece, sa se poate duce la mare, la strand si parintii sa nu stea cu stresul ca îi ia un val.

Astea sunt doua idei, doua drumuri pe care vreau sa le urmez in viitor”, a declarat Popovici, conform News.ro.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri