GERMANY BERLIN GIANT PANDA TWINS
Viral Sursa foto: Profimedia Images

(FOTO) Puii gemeni de panda nascuti la Zoo-Berlin vor putea fi admirati de vizitatori incepand de miercuri

Articol scris de UTV Data publicării:

Unul dintre puii gemeni de panda nascuti in august la gradina zoologica din Berlin si-a facut marti prima aparitie in fata camerelor de filmat ale reporterilor, urmand ca acestia sa fie aratati publicului in mod limitat incepand de miercuri, informeaza DPA, conform Agerpres.

Cele doua femele au venit pe lume la gradina zoologica din capitala Germaniei pe 22 august. Incepand de miercuri, cel putin una dintre acestea va putea fi admirata de catre public in fiecare zi in „Gradina Panda” de la Zoo-Berlin, timp de o ora, intre orele 13:30 si 14:30.

Panda offspring at Zoo Berlin

La un eveniment de presa organizat marti, unul dintre cei doi pui, in varsta de aproape doua luni, putea fi vazut tolanindu-se in asternutul sau si tremurand usor in somn in spatele geamului din incinta rezervata panda, in timp ce i se faceau fotografii.

Cei doi pui vor fi „botezati” in cadrul unei ceremonii la 100 de zile de la nastere, urmand sa primeasca nume chinezesti „dragute”, avand „o legatura cu Berlinul”. Ei vor primi, de asemenea, porecle germane, a adaugat directorul gradinii zoologice, Andreas Knieriem.

Gemenele pot fi deosebite dupa greutatile si dimensiunile lor usor diferite, a indicat responsabilul pentru panda, Florian Sicks, adaugand ca vor trece cel putin opt luni inainte ca puii sa inceapa sa rontaie lastari de bambus. Pana atunci, ei vor continua sa fie alaptati de mama lor, Meng Meng.

Castiga un iPhone 16 Pro

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri