profimedia-0758006866
Viral Foto:Profimedia Images/Conform Monitorului de Suceava pagina oficiala a fost reluata de hackeri in cursul lunii mai insa doar in ultimele zile au inceput sa apara postari indecente.

Hackerii au atacat pagina de Facebook a unei manastiri din Suceava. Infractorii cibernetici au inlocuit postarile cu rugaciuni cu poze si filme pentru adulti

Articol scris de UTV Data publicării:

Pagina de Facebook a Manastirii Dragomirna, una dintre cele mai respectate manastiri din Romania a fost sparta de hackeri. Contul nu a fost recuperat din mana hackerilor care posteaza regulat filme erotice, conform Digi24.

Reprezentantii manastirii au fost nevoiti sa creeze o noua pagina oficiala, unde i-au informat pe enoriasi despre situatie si au rugat abonatii paginii originale sa o raporteze catre Meta pentru a putea fi eliminata.

dragomirna

„Intrucat pagina initiala de Facebook a Manastirii Dragomirna a fost preluata de o persoana necunoscuta, vom posta aici informatii despre evenimentele desfasurate in cadrul manastirii noastre. Va rugam sa ne sprijiniti in raportarea paginii initiale pentru a reusi sa o inchidem. Va multumim! Maica Domnului sa va ocroteasca, iar Sfantul Duh sa-si reverse darurile sale asupra intregii lumi!”, este mesajul postat pe noua pagina de pe Facebook a manastirii.

Conform Monitorului de Suceava pagina oficiala a fost reluata de hackeri in cursul lunii mai insa doar in ultimele zile au inceput sa apara postari indecente. Hackerii nu au sters postarile vechi, acestia au pastrat chiar si datele de contact si informatiile oficiale despre manastire.

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri