Site Cover (5)
Viral Sursa foto: Captura de ecran

JO 2024. Alice Finot si-a cerut iubitul in casatorie dupa finala la 3.000 m obstacole. „Din moment ce el nu a facut-o inca, m-am gandit ca poate depinde de mine”

Articol scris de UTV Data publicării:

Atleta de origine franceza Alice Finot si-a cerut iubitul in casatorie, la Jocurile Olimpice de la Paris, imediat dupa finala la 3.000 m obstacole, conform News.ro.

Ea s-a clasat pe locul 4  in cursa, cu timpul 8:58.67.

"Mi-am spus ca daca voi alerga sub noua minute, stiind ca noua este numarul meu norocos si ca suntem impreuna de noua ani, atunci il voi cere in casatorie", a spus Alice Finot.

La finalul cursei, sportiiva a alergat spre tribune, unde si-a gasit iubitul, triatlonistul spaniol Bruno Martinez. Finot a ingenuncheat si si-a cerut iubitul in casatorie.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Nu-mi place sa fac lucrurile ca toti ceilalti", a spus Finot. "Din moment ce el nu a facut-o inca, m-am gandit ca poate depinde de mine".

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri