Paris 2024 Olympic Games, Day Eight, Paris, France - 03 Aug 2024
Viral Oferta ar fi venit direct de la Daryn Parker, vicepresedintele CamSoda si "iubitor al activitatilor centrate pe partile intime".//Sursa foto: Profimedia Images

JO 2024. Anthony Ammirati a primit o oferta de la un site pentru adulti dupa ce saritura cu prajina de la Paris a devenit virala

Articol scris de UTV Data publicării:

Dupa ce incercarea sa esuata de la Jocurile Olimpice a devenit virala, tanarul saritor cu prajina francez Anthony Ammirati ar fi primit o oferta de la un site cu continut pentru adulti.

De la eliminarea sa de sambata din proba de calificare la sarituri cu prajina pentru Jocurile Olimpice Paris 2024, francezul Anthony Ammirati a continuat sa provoace reactii amuzate - sau stanjenitoare - pe retelele sociale.

Motivul: cea mai intima parte a corpului sau, care l-a impiedicat partial sa treaca de bara ridicata la de 5,70 m pe Stade de France. Intr-un videoclip postat pe Tiktok, chiar Ammirati a ironizat situatia, intrebadu-se daca ar trebui "sa o ia de bine sau nu" pentru ca a atras mai multe comentarii pentru "pachetul" sau decat pentru "performantele" sale.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Dar povestea nu se incheie aici. Potrivit TMZ, saritorul cu prajina in varsta de 21 de ani a primit o oferta mai putin obisnuita. CamSoda, un site care ofera continut pentru adulti, este dispus sa ii plateasca 250 000 de dolari (aproximativ 229 000 de euro) pentru a participa la "un spectacol de 60 de minute pe webcam" in care ar trebui sa isi arate organele genitale in fata camerei.

Oferta ar fi venit direct de la Daryn Parker, vicepresedintele CamSoda si "iubitor al activitatilor centrate pe partile intime".

TMZ nu precizeaza daca Ammirati a primit oferta si, daca da, care a fost reactia sa.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri