eduard-ionescu-sursa-foto-cirstian-nistor-cosr-team-romania (2)
Viral Sursa foto Cristian-Nistor-cosr-team-romania

JO 2024. Eduard Ionescu, victorie de senzatie la tenis de masa: "M-am gandit la mama, in timpul meciului, ca a batut tot drumul pana aici"

Articol scris de UTV Data publicării:
Eduard Ionescu, debutant la Jocurile Olimpice in competitia de simplu masculin la tenis de masa, s-a calificat in turul doi, dupa o victorie de senzatie.

Romanul a inceput dezastruos intalnirea cu nigerianul Quadri Aruna (cap de serie nr. 4), fiind condus cu 3-0, dar a terminat-o en-fanfare.

Sportivul tricolor de 19 ani s-a impus cu 4-3 (8-11, 9-11, 6-11, 11-8, 12-10, 11-9, 13-11) la capatul a 52 de minute intense de joc.

In runda urmatoare, Eduard Ionescu il va infrunta pe castigatorul meciului Kao Cheng-Jui (Taipei)/NimaAlamian (Iran).

Eduard-ionescu-profimedia (4)

”M-a dominat primele trei seturi. Mi-am zis apoi sa castig macar un set. Apoi, sa fac inca un punct, inca un punct, sa pot prelungi intalnirea si sa ma pot bucura de aceasta atmosfera incredibila de la Jocurile Olimpice. Nu pot zice ca am avut incredere ca o sa revin, dar pur si simplu m-am gandit ca nu mai am ce pierde. Am dat tot ce am putut, am riscat si loviturile, din fericire pentru mine, au intrat pe masa”, a declarat EduardIonescu dupa meci.

Mama si matusa lui Edi Ionescu au fost in tribune pentru a-l sustine pe sportiv.

”Familia mea mereu mi-a dat si imi va da putere sa trec peste orice obstacol. Trag din ce in ce mai tare de mine. Nu este prima data cand sunt condus. M-am gandit la mama, in timpul meciului, ca a batut tot drumul pana aici. Acum, imi doresc din suflet sa mai prinda inca o disputa de-a mea”, a mai spus Eduard.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri