Instagram/Karmen
Viral

Karmen Minune divorteaza de Bogdan Caplescu

Articol scris de UTV Data publicării:

Karmen Minune divorteaza de Bogdan Caplescu :"Nu suntem facuti unul pentru celalalt" a declarat artista.

La 5 ani dupa ce si-au spus DA in fata ofiterului de la Starea Civila, fiica cea mare a lui Adi Minune a anuntat pe retelele de socializare ca se desparte de partenerul ei de viata, omul de afaceri Bogdan Caplescu.

Artista a invocat ca motiv al despartirii faptul ca sunt construiti diferit, Cu toarte acestea cei doi au trait o poveste de dragoste intensa, avand o fetita de 5 ani, pe nume Sofia

Karmen a preferat ca ea sa fie cea care da vestea despartirii, si nu presa de scandal, insistand asupra faptului ca ea si sotul ei se vor respecta in continuare si isi vor creste fetita la fel.Artista isi doreste discretie vizavi de despartire pentru binele fetitei sale.

Cu siguranta nu e momentul potrivit pentru o astfel de veste, dar prefer sa fiu eu cea care va anunta lucrul asta. De ceva timp eu si sotul meu am decis sa mergem pe drumuri separate, am ajuns la concluzia ca nu a fost sa fie, sau ca nu suntem facuti unul pentru celalat, suntem construiți total diferit. Suntem doi oameni care s-au iubit enorm si care se vor respecta pentru tot restul vietii si vor avea o relatie cat se poate de normala pentru căa exista Sofi in viata noastra si nu e decat un motiv de bucurie faptul ca exista Sofi. As vrea ca toțti cei care ne cunosc, dar si cei care nu ne cunosc sa se abtina de la comentarii", a specificat Karmen Simionescu pe Instastory.

Fetita noastra are deja 5 anisori, face parte dintr-o comunitate, copiii vorbesc si nu as vrea sa aiba ea de suferit din cauza a ceea ce se intampla îin presa, sau a ceea ce se spune. Scopul meu si al sotului meu este ca fetita noastra sa fie bine si sa treaca usor peste perioada care urmeaza pentru ca se  intampla schimbari in viata ei si nu e usor pentru niciun copil care trece prin asa ceva. Sofi va face parte, in continuare, si din viata mea si din viata tatalui ei", a mai adaugat fiica cea mare a lui Adrian Minune.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: karmen , divort , minune

Partenerii Nostri