The Spongebob Movie (2014)
Viral La 25 de ani distanta de la lansarea serialului animat pe Nickelodeon, fanii continua sa afle informatii despre bucatarasul obsedat de munca de la Krusty Krab//Sursa foto :Profimedia Images

SpongeBob SquarePants este autist, a dezvaluit Tom Kenny, actorul care da viata personajului

Articol scris de UTV Data publicării:

Tom Kenny, actorul care da voce personajului SpongeBob SquarePants inca din 1999, a dezvaluit ca popularul personaj animat este autist, numind acest lucru „superputerea” lui.

Tom Kenny a vorbit despre superputerea lui SpongeBob în timpul unei sesiuni de intrebari si raspunsuri la Motor City Comic Con din Detroit, amintindu-si de o discutie pe care a avut-o cu un fan pe aceasta tema:

„O persoană care era evident in spectrul autist a venit la mine și a spus, 'Am o intrebare pentru tine, Tom. SpongeBob este autist? '”

„'Da! Bineinteles!'” a povestit Tom ca i-a raspuns fanului. „'Bineinteles ca este.'”
Actorul nu s-a oprit aici, adaugand, „'Stii ce? Aceasta este superputerea lui, la fel cum este si superputerea ta.'”

Fanii au speculat de-a lungul timpului ca inocenta copilareasca a celui mai iubit burete care traieste intr-un ananas pe fundul oceanului, entuziasmul si modul unic de a interactiona cu lumea, sunt trasaturi intalnite in tulburarile din spectrul autist.

La 25 de ani distanta de la lansarea serialului animat pe Nickelodeon, fanii continua sa afle informatii despre bucatarasul obsedat de munca de la Krusty Krab, inclusiv faptul ca acesta este membru al comunitatii LGBTQ+.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri