Eminem (6)
Muzica Foto:Profimedia Images/ Eminem

Eminem incheie un capitol din viata sa. Noul album al artistului, “The Death of Slim Shady (Coup de Grâce), va fi lansat in aceasta vara

Articol scris de UTV Data publicării:

Eminem a anuntat ca cel de-al doisprezecelea album de studio al sau, "The Death of Slim Shady (Coup de Grâce)", va fi lansat in aceasta vara, conform News.ro.

Artistul si-a anuntat albumul printr-un videoclip postat pe contul sau de Instagram. In filmare apare un reporter specializat in crime reale care discuta despre moartea lui Slim Shady, alter ego-ul lui Eminem. "Prin rimele sale complexe si deseori criticate, cu limba rasucita, antieroul cunoscut sub numele de Slim Shady nu a dus lipsa de dusmani", spune el.

50 Cent apare si el in acest videoclip si are doar cuvinte de "lauda" la adresa lui Slim: "Nu este un prieten, este un psihopat", spune el. Reporterul continua: "Aceleasi versuri grosolane si aceleasi pozne controversate s-ar putea sa fi dus in cele din urma la disparitia sa. Fiti alaturi de mine in timp ce recream evenimentele care au dus la uciderea lui Slim Shady".

Chiar Eminem isi face aparitia, declarand: "Stiam ca era doar o chestiune de timp pentru Slim".

Rapperul si-a lansat surprinzator albumul "Music to Be Murdered By", in ianuarie 2020. Acesta a fost un succes instantaneu, ajungand pe primul loc in topul Billboard 200 si generand single-ul de succes "Godzilla", cu Juice Wrld, care a ajuns pe locul 3 in Hot 100.

Slim Shady a fost mult timp un alter ego pentru Eminem, datand din 1997, de la "Slim Shady EP" si "The Slim Shady LP", care a aparut doi ani mai tarziu. Personajul a fost deseori cel pe care si l-a asumat pentru a livra versurile sale mai agresive si mai violente, care l-au marcat ca un rapper controversat inca de la inceputul carierei sale. Si-a asumat acest alter ego pe melodii precum "Guilty Conscience", "'97 Bonnie and Clyde" si "Kill You".

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Etichete: eminem , album

Partenerii Nostri