DUNE: DEUXIEME PARTIE - DUNE : PART TWO (2023)
Film Foto: ProfiMedia Images/Dune Part Two

Dune 2 a debutat pe primul loc in box-office-ul nord-american cu incasari de 81,5 milioane de dolari

Articol scris de UTV Data publicării:

Filmul “Dune: Part Two”, a doua parte a productiei SF “Dune”, inspirata din seria de carti cu acelasi nume scrisa de Frank Herbert, a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american, obtinand incasari de 81,5 milioane de dolari in primul sau weekend de proiectii in cinematografele din Statele Unite si Canada, potrivit estimarilor publicate duminica de compania de specialitate Exhibitor Relations, conform Agerpres.

Acest lungmetraj cu o durata de peste 2 ore si 30 de minute, regizat de Denis Ville neuve, reprezinta un mare spectacol cinematografic, dar si o reflectie asupra puterii politice, credintei si fanatismului.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Dune: Part Two" – 178 de milioane de dolari la nivel global

In box office-ul international, Dune 2 a adaugat 97 de milioane de dolari pentru un total global de 178 de milioane de dolari

Incasarile obtinute weekendul trecut in cinematografele americane si canadiene reprezinta o performanta "exceptionala" pentru un film SF, a comentat analistul David A. Gross. Ele marcheaza, de asemenea, cea mai buna lansare a unui film in acest an.

“Este o deschidere remarcabila pentru un sequel de science-fiction. Publicul se conecteaza cu aceste (personaje) umane si vulnerabile”, a spus David A. Gross.

Top 10 box office nord-american

  1. “Dune: Part Two” (81,5 milioane de dolari)
  2. “Bob Marley: One Love” (7,7 milioane de dolari)
  3. “Ordinary Angels” (3,9 milioane de dolari
  4. “Madame Web” (3,2 milioane de dolari)
  5. “The Chosen: S4 Episodes 4-6” (3,1 milioane de dolari)
  6. “Migration” (2,5 milioane de dolari)
  7. "Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba - To the Hashira Training" (2 milioane de dolari)
  8. “Wonka” (1,7 milioane de dolari)
  9. “Argylle” (1,4 milioane de dolari)
  10. “The Beekeeper” (1,1 milioane de dolari)

 

Etichete: film

Partenerii Nostri