Site Cover (15)
Stiri Foto:ProfiMedia Images/Brad Pitt / Captura de ecran interviu/Elena Cornea

O romanca din Spania a crezut ca traieste o poveste de dragoste cu Brad Pitt “Imi trimitea inimi si sarutari. Mi-a spus ca ma iubeste”

Articol scris de UTV Data publicării:

O romanca in varsta de 62 de ani stabilita de 12 ani in Spania a cazut victima unei escrocherii cibernetice, dupa ce a fost contactata de o persoana care s-a dat drept Brad Pitt. I s-a parut ciudat la inceput ca celebrul actor de la Hollywood a ajuns tocmai la ea, dar – spune ea- a primit foarte multe dovezi ca nu avea de-a face cu un sarlatan. Cand au inceput sa curga declaratiile de dragoste, femeia n-a mai rezistat si a cazut in plasa, conform Digi24.

Intr-un interviu pentru publicatia La Region, Elena Cornea a explicat cum a ajuns sa fie pacalita cu 1.300 de euro. Femeia nu considera ca este o persoana naiva dar nu a vrut sa riste si sa piarda sansa vietii ei.

Elena spune ca Brad Pitt a contactat-o pe TikTok anul trecut in toamna si i-a oferit un “card de membru VIP”, care i-ar fi asigurat acces la evenimente, intalniri cu vedete si premii in bani.

“M-am abonat cu datele mele si a inceput sa-mi trimita mesaje pe WhatsApp. Mi-a dovedit ca este el cu permisul de conducere pe care era fotografia lui. Am ramas fara cuvinte”, a spus femeia.

Romanca a fost convinsa sa vireze 300 de euro de pe card si inca 1.000 de euro prin transfer. Insa femeia se simte expusa pentru ca a furnizat toate datele ei, inclusiv un cod numeric personal pe care il primesc strainii in Spania, si adresa de acasa.

elena cornea

“Mi-a oferit un pachet cu un cadou care venea din Statele Unite. Am primit o fotografie cu continutul. Erau bijuterii si multi bani, cam 50.000 de euro, si nu trebuia sa platesc decat 1.000 de euro taxe vamale. Am facut transferul prin MoneyGram, m-am dus sa ridic coletul si acesta nu exista. Banii mei au mers prin Moldova in Filipine. Apoi, falsul Brad Pitt mi-a cerut inca 3.000 de euro pentru a-mi trimite pachetul direct acasa”, a spus Elena.

Acela a fost momentul in care femeia si-a dat seama ca este trasa pe sfoara si a mers la politie. Ajunsa la sectie, femeii I s-a confirmat ca a fost victima unei escrocherii. Anchetatorii cred ca autorii s-ar afla in Filipine, insa sunt greu de identificat si banii nu pot fi recuperati.

Cand a fost intrebata cum de a fost convinsa sa trimita banii , Elena a spus: “Ei bine, trebuia sa vezi cum vorbeste cu mine. Imi trimtiea inimi si sarutari, se juca foarte mult cu sentimentele si emotiile mele. Mi-a spus ca ma iubeste.”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri