Site Cover (20)
Vedete Foto:ProfiMedia Images/ David Beckham si Victoria Bechkam / Adam Levine si Behati Prinsloo

Celebritatile si scandalurile rasunatoare de infidelitate. 10 vedete care si-au inselat partenerii

Articol scris de UTV Data publicării:

Desi celebritatile duc o viata de zei, sunt oameni ca si noi, cu slabiciuni, mult talent, si o gramada de tentatii care nu le fac viata deloc usoara.Si pe deasupra, orice greseala fac ajunge sa fie cunoscuta si dezbatuta in toata lumea.

E si cazul urmatoarelor cupluri celebre, in care unul dintre parteneri a calcat stramb.

1.Will Smith si Jada Pinkett Smith

'Men In Black 3' Madrid Premiere

Controversatul cuplu care a anuntat de curand ca sunt despartiti de 6 ani de zile, s-a confruntat de-a lungul timpului cu acuzatii de infidelitate, care o vizau in special pe Jada.

In cadrul talk show-ului pe care il modereaza, Red Table, actrita a recunoscut ca l-a inselat pe Will Smith. cu mult mai tanarul artist August Alsina.Atat de tanar incat l-a cunoscut in cercul de prieteni al fiului ei, Jaden.

2.Adam Levine si Behati Prinsloo

singer-adam-levine-and-model-behati-prinsloo-attend-the-news-photo-1663707144

Adam Levine este casatorit cu supermodelul Behati Prinsloo, cu care are 3 copii. Asta nu l-a impiedicat insa sa aiba relatii in paralel si cu alte femei. Dezvaluirea bomba a fost facuta public de modelul Sumner Stroh care a postat pe TikTok un clip in care sustine ca a fost amanta lui Adam timp de un an. Sumner si-a insotit declaratiile cu printscreenuri ale discutiilor dintre cei doi amorezi.

Nu au trecut 24 de ore de la izbucnirea scandalului, iar Adam a raspuns pe pagina lui de Instagram cu un mesaj in care a incercat sa nege acuzatiile:

"A fost o greseala din partea mea sa vorbesc cu alta femeie. Dar nu am avut o aventura, nu sunt atat de naiv incat sa risc singurul lucru care conteaza in viata mea, familia.”

Dar ce sa vezi? Au mai trecut cateva ore si au aparut alte mesaje pe care Adam le-a dat altor femei. Oare Adam nu stia celebrul proverb "Minciuna are pricioare scurte"?

3.Shakira si Gerard Pique

Barcelona v Athletic Club - Copa del Rey Final

Un alt scandal rasunator i-a avut ca protagonisti pe Shakira, Gerard Pique si cea de-a treia persoana din triunghiul amoros, Clara Chia.

In iunie 2022 faimosul cuplu a anuntat despartirea, dupa ce cantareata columbiana a descoperit ca era inselata chiar in casa ei. Indiciul care l-a dat de gol pe Pique a fost un borcan de gem din care se mancase cat Shakira fusese plecata de-acasa cu un concert, asta in conditiile in care Pique nu suporta gemul.

4.David Beckham si Victoria Beckham

Louis Vuitton : Front Row - Paris Fashion Week - Menswear F/W 2018-2019

In aprilie 2004 tabloidele au scris despre aventura lui David Beckham cu asistenta sa personala, Rebecca Loos, zvonurile fiind negate vehement atunci de cuplu Beckham.Relatia faimosului fotbalist cu Rebecca Loos s-a petrecut in 2003 in Spania, atunci cand David a inceput sa joace pentru Real Madrid, sotia sa alegand sa ramana in Londra cu cei doi copii.

Marturisirile emotionante ale Victoriei au venit la 20 de ani distanta fata de momentul de cumpana din casnicia cuplului Beckham si au fost facute in documentarul despre viata lui David Beckham.

Cu siguranta a fost cea mai trista perioada din viata mea. Daca pana atunci simteam ca suntem noi doi impotriva lumii, de data asta am simtit ca lumea este impotriva noastra iar noi eram unul imporiva celuilalt, a povestit emotionata Victoria Beckham.

Din fericire, cei doi au reusit sa depaseasca acest moment greu si sa ramana una dintre cele mai frumoase familii din show biz alaturi de cei patru copii ai lor.

5.Woody Allen si Mia Farrow

Woody Allen and Mia Farrow

Unul dintre cele mai infame cazuri de infidelitate il implica pe regizorul Woody Allen, care a avut o aventura cu Soon-Yi Previn, fiica adoptiva a fostei sale partenere, Mia Farrow. Scandalul a zguduit Hollywood-ul si a dus la despartirea lui Allen si Farrow, intr-un mod extrem de mediatizat.

6.Ethan Hawke si Uma Thurman

32500_fp_thurman.jpg

In timp ce era casatorit cu Uma Thurman, Ethan Hawke s-a zvonit ca a avut o aventura cu menajera lor. Cuplul s-a separat in 2003 si a divortat in cele din urma in 2005.

7.Jay-Z si Beyonce

European Premiere of Disney's "The Lion King"

Zvonurile ca Jay-Z i-ar fi fost infidel lui Beyonce, au inceput sa pluteasca in aer dupa incidentul din lift din 2014, in care sora lui Beyonce il impingea furioasa pe Jay-Z. A urmat albumul Beyonce, Lemonade in care sunt referiri clare la infidelitatea lui Jay-Z, ca intr-un final rapperul sa lanseze albumul 4:44 si sa isi ceara scuze pentru ca i-a fost infidel sufletului sau pereche.

In continuare identitatea lui "Becky with the good hair" este necunoscuta, fanii speculand insa ca ar fi putut sa fie vorba de colaboratoarele lui Jay Z din acea perioada, Rita Ora, Rihanna sau Rachel Roy.

8.Kevin Kart si Eniko Hart

profimedia-0832494508

Kevin Hart si actuala sa sotie, Eniko Hart au trecut prin multe provocari in relatia lor. In 2017, Kevin si-a cerut scuze public pentru infidelitatea, recunoscand ca a gresit fata de sotia sa.. Sotia sa Eniko era insarcinata cu primul lor copil in acea perioada.

In ciuda acestei perioade dificile, Kevin si Eniko si-au mai dat o sansa iar in 2020 au intampinat pe lume cel de-al doilea copil al cuplului, o fetita pe nume Kaori. Din pacate in 2023 Kevin Hart a iesit iarasi public cu o declaratie in care-si cerea scuze ca si-a inselat sotia.

In ambele dati actorul a fost surprins de paparazzi in compania unor femei si in ipostaze ce nu pareau tocmai amicale.

9.Meg Ryan si Dennis Quaid

megryandenis_20000529_03854.jpg

Actrita a avut o aventura cu actorul Russell Crowe in timp ce era casatorita cu Dennis Quaid, ceea ce a dus la sfarsitul casniciei lor.

Cei doi amorezi s-au cunoscut in timpul filmarilor pentru filmul "Proof of Life" in anul 2000. Dezvaluirea a fost facuta prin intermediul unor fotografii tip paparazzi care ii aratau pe Meg Ryan si pe Russell Crowe impreuna intr-o vacanta romantica.

Meg Ryan a insistat asupra faptului ca divortul a venit ca o urmare a faptului ca relatia cu sotul ei nu mai mergea de ceva vreme. In 2008 actrita a vorbit din nou despre esecul casniciei cu Dennis Quaid afirmand ca "Dennis nu mi-a fost credincios pentru o perioada lunga de timp, si a fost foarte dureros.Am aflat mai multe despre asta dupa ce am divortat."

10.Gwen Stefani si Gavin Rossdale

2011 amfAR Cinema Against AIDS - L'Oreal Party Red Carpet Arrivals

Gwen Stefani a descoperit ca fostul ei sot, Gavin Rossdale o insela de cativa ani cu Mindy Mann, una dintre bonele celor trei copii, dupa ce o alta bona care lucra pentru ei a descoperit pe tableta fiului lor, poze indecente si schimb de mesaje nepotrivite intre sotul adulter si bona. Se pare ca tableta lui Kingston era conectata la contul tatalui sau si astfel adevarul a iesit la iveala.

Cei doi au divortat la cateva luni de la aflarea vestii, iar intre timp Gwen si-a gasit fericirea in bratele cantaretului country, Blake Shelton.

Etichete: divort , cuplu , hollywood , vedete

Partenerii Nostri