Richard Lewis dies at 76
Vedete Foto: ProfiMedia Images/ Richard Lewis si Larry David

Actorul Richard Lewis, cunoscut pentru rolul din serialul “Curb Your Enthusiasm”, a murit la 76 de ani

Articol scris de UTV Data publicării:

Comediantul Richard Lewis, devenit faimos gratie umorului sau nevrotic si autocritic, iar mai tarziu, pentru rolul din serialului HBO ''Curb Your Enthusiasm'', din distributia caruia a facut parte timp de peste doua decenii alaturi de Larry David, a murit la varsta de 76 de ani, a anuntat miercuri publicistul sau, potrivit Agerpres.

Actorul, care a dezvaluit anul trecut ca sufera de boala Parkinson, a murit marti seara, la locuinta sa din Los Angeles, dupa ce a suferit un stop cardiac, a spus publicistul Jeff Abraham.

Richard Lewis dies at 76

Larry David: "Azi m-a facut sa plang, iar pentru asta nu-l voi ierta niciodata"

''Richard si cu mine ne-am nascut la distanta de trei zile in acelasi spital, iar pentru cea mai mare parte a vietii mele mi-a fost ca un frate'', a scris Larry David intr-un comunicat.

''Il caracteriza combinatia aceea rara de a fi cea mai amuzanta persoana, dar si cea mai draguta. Dar azi m-a facut sa plang, iar pentru asta nu-l voi ierta niciodata'', a adaugat actorul.

"Sotia lui, Joyce Lapinsky, multumeste tuturor pentru dragostea, prietenia si sprijinul aratate si cere respectarea intimitatii in aceste momente'', a scris Abraham in comunicat.

'National Lampoon's Gold Diggers' LA Premiere

Cine a fost Richard Lewis

Richard Lewis s-a nascut in Brooklyn si a inceput sa faca comedie stand-up la inceputul anilor 1970 in paralel cu o slujba in publicitate, iar pana la finalul deceniului a ajuns unul dintre cei mai apreciati comici ai generatiei sale.

A fost invitat deseori la talk show-urile de seara in anii 1980 si a jucat alaturi de Jamie Lee Curtis in comedia ABC ''Anything But Love''. A facut parte din distributia mai multor filme in anii 1990, cel mai cunoscut fiind ''Robin Hood: Men in Tights''.

In ultimii ani, si-a jucat propriul rol ca prieten al lui Larry David în serialul ''Curb Your Enthusiasm'', in care cei doi barbati se ciondanesc neincetat.

Etichete: actori , decese showbiz

Partenerii Nostri