profimedia-0692998430
Vedete Foto: ProfiMedia Images/ Anne Hathaway

Anne Hathaway s-a bucurat in timpul unui interviu cand echipa ei favorita, Arsenal, a dat gol. Reactia a devenit virala.

Articol scris de UTV Data publicării:

Actrita Anne Hathaway nu si-a putut stapani entuziasmul in timpul unui interviu, ea bucurandu-se de un gol inscris de echipa ei favorita la un meci in Premier League, conform News.ro.

Sambata, Arsenal a invins Wolverhampton cu scorul de 2-0. Primul gol a fost marcat de jucatorul Trossard, in minutul 45, iar al doilea gol a fost inscris de Odegaard la finalul celei de-a doua reprize.

In tot acest timp Anne Hathaway era in timpul unui invterviu in care isi promova noul film, “The Idea Of You”. Actrita a exclamat de fericire cand a aflat ca Trossard a inscris primul gol.

In timp ce vorbea pentru Interview Magazine, colegul ei de platou Nicholas Galitzine era cu un ochi pe scor si a alertat-o imediat pe actrita ca Arsenal a deschis scorul.

“Scuze, suntem amandoi fani ai aceleasi echipe si acum se desfasoara un meci”, a spus Anne Hathaway.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Etichete: anne hathaway

Partenerii Nostri