irina rimes13
Vedete Foto: Facebook/Irina Rimes

Irina Rimes dezvaluie povestea din spatele piesei “Nu stii tu sa fii barbat”. Ce reactie a avut fostul ei iubit cand a ascultat-o: “E cea mai mare palma peste fata”

Articol scris de UTV Data publicării:

Irina Rimes este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, originara din Republica Moldova, artista si-a pavat drumul catre succes cu un timbru aparte si cu piese pline de sensibilitate. Dupa cum bine stim, Irina este un artist complet, un cantautor care reuseste sa ne trasmita emotiile si starile prin care ea trece.

Invitata la matinalul Digi FM, cantareata a dezvaluit povestea melodiei “Nu stii tu sa fii barbat”, care a luat nastere dupa o mare dezamagire in dragoste. Piesa a fost scrisa in doar 10 minute in timp ce se afla in masina cu fostul ei iubit (despre care este piesa).

„Am avut un baiat pe care l-am iubit foarte tare si mi-a spus sau a facut un gest urat. M-am suparat foarte tare si am scris piesa asta ca un fel de razbunare. El mi-a zis ca sunt prea buna si ca certurile cu mine nu au nicio consecinta. Pe urma am scos piesa asta si el mi-a zis ca e cea mai mare palma peste fata. A fost un incident, un caz particular. M-am suparat eu in momentul ala, dar cred ca toti avem momente in care suntem si destepți, si prosti', a povestit artista la matinalul Digi FM.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Irina Rimes a format un cuplu cu Killa Fonic

Daca esti fan Irina sau Killa atunci stii ca cei doi au format un cuplu in 2017 si au lansat mai multe piese impreuna. Desi s-au iubit profund relatia lor s-a incheiat, dar fanii celor doi au continuat mereu sa spere la impacare.

La un concert sustinut recent in Bucuresti, Killa Fonic a observat ca cineva tine in mana un balon rosu, simbolul prin care cei doi isi aminteau unul de celalalt cand erau plecati in turneu in orase diferite. Reactia artistului a fost una destul de incisiva.

“N-am niciun balon, Irina este maritata. Am zis asta la doua concerte, a doua zi pe Tik Tok lumea vorbea opusul. Eu sunt sigur acum, oricat de beti am fi, ca intelegi, da? Relatia aia s-a terminat in 2017, a fost atunci, acum suntem in alt an”, a spus Killa in cadrul concertului.

Etichete: irina rimes , cuplu

Partenerii Nostri