theo rose1
Vedete Foto: Facebook/Theo Rose

Theo Rose a fost ceruta in casatorie de Anghel Damian: “Vreau o nunta extrem de restransa, nu vreau sa fie petrecerea aia cu 500 de oameni”

Articol scris de UTV Data publicării:

Theo Rose a fost ceruta in casatorie de Anghel Damian chiar de ziua lor de nastere, acestia fiind nascuti la doar cateva ore distanta unul de celalalt. Theo a facut primele declaratii in cadrul podcastului “Fain si simplu”, moderat de Mihai Morar, unde a dezvaluit ca a primit un inel special de logodna gravat cu cateva versuri in limba franceza.

“Anghel mi-a facut un cadou care pentru mine inseamna mult si a venit intr-un gest de ziua noastra, ca noi ne serbam la cateva ore distanta, un inel lat, pe care erau gravate niste versuri in limba franceza. Era insotit de o cerere de a ne petrece restul vietii impreuna”, a spus Theo in cadrul podcastului.

Anghel Damian a spus ca nu isi doreste un eveniment maret, cu sute de invitati, el viseaza la o petrecere restransa

“Eu imi doresc o chestie extrem de restransa. Nu vreau sa fie petrecerea aia cu 500 de oameni. Mi-as dori la un moment dat sa fie si asta, dar mi se pare ca sunt doua lucruri care se exclud una pe cealalta: momentul asta de intimitate care trebuie sa existe, sa fie pur intim, si dupa care, cumva sa impartasesti aceasta bucurie cu lumea”, a declarat Anghel Damian.

 

Etichete: theo rose , anghel damian , cuplu

Partenerii Nostri